Наш Шодуарівський парк

Противники повернення Шодуарівському парку історичної назви підписали свою петицію. Проти. За Гагаріна і навічну консервацію у тому місці “совка”. Мають бути громадські слухання тепер вже щодо того, щоб залишити назву “імені Гагаріна”.

Перше, до чого збільшення патрулів до назви Шодуарівський парк?

Друге, противники історичної назви кажуть, що ми не запитали житомирян, а зібрали всього 250 чоловік. Так і вони також не питали всіх житомирян.

Третє, кажуть перейменовувати дорого. Я не знаю таку суму «дорого», пред’явіть всі накладні витрат про перейменування!

Четверте, чому ви хочете повторювати інші міста, де є парки, вулиці та інші об’єкти названі ім’ям Ю. О. Гагаріна?? При тому, якщо об’єктивно глянути на факти, то він нічого для Житомира не зробив!

Чому ви так не поважаєте мецената Шодуара?! Він стільки сил і засобів віддав Житомиру!!!

З цього, я хочу зробити висновок: петиція проти перейменування парку Гагаріна в Шодуарівський парк – антиукраїнська і антижитомирська, проти розвитку багатовікової культури і історії міста, за навічну “консервацію совка”, щоб ми й далі жили без пам’яті в сірості.

Я закликаю всіх кому цінний справжній Житомир, а не радянські міфи, прийти до противників відродження культури міста у гості на ці слухання, якщо вони відбудуться, і захистити 1132-річну історію Житомира. 

Якщо вам цінний літак, як пам’ять дитинства, і ми маємо на це зважати, то нам цінний Шодуарівський парк, як пам’ять нашої справжньої гарної історії, і тому, опоненти, зважайте й на наші почуття, як ми зважаємо на ваші, відчуйте, що нам Шодуарівський парк так само відгукується, як вам літак.