Новий ресторан добрячого харчування

Кафе добрячого харчування «Казан-баран» відкрилося в Санкт-Петербурзі. На місці покійної «У тещі на млинці» на перетині Гороховій вулиці та Садової тепер не менш демократичний заклад зі східним колоритом.

І не тільки колоритом: в «Казан-баран» встановлено справжній глиняний тандир (піч, в якій печуть самсу і коржі), з десяток різнокаліберних казанів красується на лінії роздачі, а шашлик запікають в мангалі на углях.

Ті, хто не звик до екзотики, можуть взяти стоять в холодильнику закуски типу вінегрету, овочевого салату і капустяного, яйце під майонезом і холодець, шматок торта «Медовик». Все це не краще і не гірше, ніж в класичній їдальнею. Є навіть російське розливне пиво.

Ресторанів і кафе східної кухні в Петербурзі чимало, особливо в недорогому ціновому сегменті. При цьому стильних і естетично приємних серед них – по пальцях перерахувати. Кафе щільного харчування «Казан-баран» стало приємним винятком. Світлий сучасний інтер’єр власникам вдалося гармонійно поєднати з азіатською атрибутикою, в результаті вийшло бістро, яке має шанси сподобатися практично всім.

Кстати, всем, кто работает с людьми, особенно в питерских заведениях связанных с питанием понадобиться  сантарная книжка – санитарная книжка в Санкт-Петербурге оформляеться очень легко.