Поетеса Світлана Соболевська випустила збірку для дітей «Весела прогулянка»

Нещодавно у видавництві «Полісся» побачила світ збірка віршів для дітей поетеси, журналістки, лауреатки престижного міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та літературної премії імені Михайла Клименка житомирянки Світлани Соболевської.

«Весела прогулянка» – книжка з віршиками, до кожного із яких було підібрано розмальовку, щоб малеча навчалася граючи, видана у рамках випуску соціально значимої літератури місцевих авторів, адже яскраві образи, поетичні картини природи та виразність мови сприяють розвитку почуття прекрасного у дітей. Тепер «Веселу прогуляну» можна знайти у бібліотеках Житомирської області.

Вірші з «Веселої прогулянки», чимало з яких поклав на музику також житомирянин, композитор Олександр Машевський, відкривають маленьким читачам цікавий і багатий зміст навколишнього життя, закріпляють та уточнюють їх знання, поступово збагачуючи новими уявленнями та поняттями. 

Неслухняний бичок, веселе жабенятко, літаюча рибка, добрий вовчик, рок-н-рольний равлик, грайливе котенятко, мавпочки-акробатки, сніжинки-балеринки, щедра яблунька – і це ще не всі персонажі доброї і повчальної книжки. 

«Весела прогулянка» від Світлани Соболевської стане у нагоді вихователям та батькам, які прагнуть збагатити внутрішній світ дітей за допомогою художнього слова.