Що з косметики потрібно взяти з собою на відпочинок

Кожна дівчина перед відпусткою може задати собі питання: чи варто обтяжувати свій багаж зайвим вантажем і брати з собою в подорож якусь косметику?

Дівчата, які не бажають обтяжувати себе зайвою вагою, можуть обмежитися шампунями, гелями і кремами, що продаються в невеликих упаковках або пробниками.

Якщо з чоловіком все більш-менш зрозуміло, і весь його відпускної «б’юті-набір» складають гель для душу і голитися, то перед представницями прекрасної статі постає дилема. Особливо, коли в подорож вони відправляються з рюкзаком, який беруть з собою в салон як ручну поклажу (за правилами в ручній поклажі заборонено перевозити флакони з рідиною об’ємом більше 100 мл.) Що ж все-таки взяти залежатиме від місця, в яке ви відправляєтеся відпочивати.

  • Забезпечте своїй шкірі і волоссю надійний захист від сонця. Креми і спреї з SPF-фактором захистять Вас від шкідливих променів і не дадуть волоссю зіпсуватися. Причому, якщо вирушаєте Південно-Східну Азію або Карибський басейн, краще використовувати крем з максимальним SPF, так як сонце буває там дуже злим.
  • Дівчатам з жирною шкірою краще взяти спеціальні аптечні шампуні та спреї з кетоконазолом і цинком. В жаркому і вологому кліматі може з’явитися лупа і підвищитися салоотделение залоз на обличчі.
  • Дівчатам із сухою шкірою знадобиться крем, який зволожить особа і тіло. Після тривалого перебування в солоній воді і на сонці Ваша шкіра буде сильно страждати від відсутності вологи.
  • Тонік, що дозволяють видалити бруд і омертвілі клітини, буде незамінний для очищення обличчя.
  • Мус або легка пінка для вмивання з рослинним екстрактом добре змиє водостійкий макіяж і додасть шкірі свіжість.
  • Гірськолижний курорт

  • Крем для тіла після душу вбереже вашу шкіру від сухості. Використовуйте крему з маслами і амінокислотами.
  • Зволожуючий крем для рук і ніг буде просто порятунком, тому що вони теж відчувають нестачу вологи в холодному кліматі.
  • Вам знадобляться також зволожуючий крем для обличчя, що захищає від морозу (наноситься хвилин за 20 до виходу), і гігієнічна помада.
  • Для захисту особи також необхідний крем з SPF.
  • Якщо ви відправляєтеся на екскурсійний відпочинок до Європи, то тоді набір косметики може бути таким же, як у звичайній вашому житті.

    Дівчата, які не бажають обтяжувати себе зайвою вагою, можуть обмежитися шампунями, гелями і кремами, що продаються в невеликих упаковках або пробниками. Є також спеціальні пластмасові ємності об’ємом до 50-100 мл, в які ви можете перелити свої прівичниеуходовие кошти. Такі практичні набори зазвичай продаються в косметичних магазинах і дуже компактно можуть поміститися в рюкзаку або невеликій сумці.

    Вообще, лучше всего обратиться к специалистам  «White Mandarin», которые предложат вам огромный выбор органической косметики. Все это вам прегодиться не только в поездках, но и дома. хороших покупок.