​У Житомирі на Малікова відбувся флешмоб «Небесний вальс закоханих сердець»

День святого Валентина відзначили мешканці мікрорайону Малікова.

Ввечері 14 лютого на Бульвар Польський прийшло кілька сотень житомирян, яких привабила гучна весела музика.

«Ми йшли з магазину, почули музику і пішли на звук. Нам подобається! Чому б не потанцювати з коханою?», – діляться враженнями закохані Олег та Тетяна.

Для мешканців мікрорайону створили романтичний куточок для фото. Столик із свічками, лавочка та дерево із невеличкими сердечками замість листочків вдало підкреслили атмосферу свята. Тут всі бажаючі – кохані та закохані – могли сфотографуватися.

О 18.00 розпочався флешмоб під назвою «Небесний вальс закоханих сердець». Житомиряни стали один біля одного та створили одне велике серце. Всі разом відпустили червоні кульки-сердечка в небо.

«Ми сюди прийшли родиною – тато, мама, двоє синочків. Для нас день Святого Валентина – не лише день закоханих, але й просто день любові. Любові між дітьми і батьками», – каже житомирянка Ірина.

Свято відбулося завдяки родині Онопрієнків та за підтримки Житомирського міського голови Сергія Сухомлина.

Житомирян привітала депутат Житомирської міської ради Тетяна Онопрієнко:

«Дорогі друзі! Дорогі гості! Щиро вас вітаємо від усієї нашої родини з цим прекрасним святом – днем святого Валентина. Можна по-різному до нього ставитися. Але, погодьтеся, людина не може бути щасливою без любові. Ми бажаємо вам щастя, ми бажаємо вам любові, кохання. Будьте здорові! Нехай у ваших серцях не згасає вогник любові. З любов’ю до вас родина Онопрієнків».