Універсальні стелажи

Універсальні стелажні конструкції використовуються для організації невеликих вантажів на полицях. 

Вони мають певну сферу використання, як і кожен окремий тип металоконструкцій. Універсальні стелажні конструкції використовуються для організації невеликих вантажів на полицях. Вони мають певну сферу використання, як і кожен окремий тип металоконструкцій. Універсальні стелажі найчастіше встановлюються в приватному будинку і квартирі, пансіонатах і на дачах, в гаражах і майстернях, архівах і офісах, кіосках і магазинах. Металеві універсальні стелажі мають досить просту, але дуже міцну конструкцію, всього 3 основних елементи: стійки, планки і полки. Монтуючи і встановлюючи металоконструкцію необхідно закріпити планки за коштами спеціальних зачепів на перфорацію стійки, далі слід укласти на них полки.

Стелажі універсальні комплектуються підп’ятниками, що виконують захисні функції для перекриття. Оригінальна конструкція стелажа не вимагає для збірки традиційних метизів (болтів і гайок) і за рахунок цього монтується дуже швидко і легко. Універсальні стелажі мають цілком доступну і оптимальну вартість і тому набули великого поширення. Металеві універсальні стелажі частіше використовують на невеликих складах різних організацій, а також в офісах і «домашніх умовах». Вони мають меншу висоту (до 2-х метрів), розраховані на менше навантаження на полицю (до 80 кг) і стелаж (до 400 кг), мають компактну зручну упаковку і невелику масу. Рівень полиць переставляється по висоті з кроком 34 мм. Застосовуються два основних типи покриття стелажа – цинкування і порошкове фарбування, полки використовуються металеві або ДСП.

Універсальние металеві конструкції мають ряд важливих для логістики переваг, таких як:

Низька, доступна вартість виробу, що дозволяє використовувати їх як на виробництві, так і в домашніх умовах;

Спеціальне порошкове покриття вироби, що надає їм красивий і сучасний естетичний зовнішній вигляд, а також захищає від шкідливого впливу середовища і від зносу часу;

Легкість збірки і транспортування;

Можливість регулювання висоти полиць;

Зручна упаковка кожного стелажа.

окрім вище описаних конструкцій, аналогічними достоїнствами володіють поличні стелажі конструкція яких може бути виконана з різних матеріалів. У будь-якому випадку, на яких би стелажах ви не зупинили свій вибір стелажі будуть служити довго.

Компания  «Иприс-Профиль» предлагает своим клиентам проектирование и изготовление стеллажей металлических для хранения грузов. Специалисты фирмы сделают все на наивысшем уровне. Обращайтесь.