За вихідні у Житомирі пограбували більше десятка автомобілів. Відео

За останні 2 доби у Житомирі зареєстровано близько десятка крадіжок з автотранспорту, внаслідок чого громадяни позбулися понад 20 тисяч гривень, повідомляють у поліції.

28-річний житомирянин звернувся до Житомирського відділу поліції після того, як виявив, що замок на водійських дверцятах його «Фольксвагена» пошкоджено, а із салону зник ноутбук вартістю близько 10 тисяч гривень. Як з’ясували правоохоронці, заявник залишив автівку на загальній парковці біля одного з торгівельно-розважальних комплексів міста.

Інший 29-річний житель обласного центру необачно залишив свій «Део Ланос» незамкненим на нетривалий час своєї відсутності. Втім, коли повернувся, не знайшов у салоні сумки з близько 3 тисячами гривень, мобільним телефоном і особистими документами.

67-річного власник «Славути» не забув замкнути дверцята і залишив свій автомобіль біля будинку на одній з вулиць Житомира. Втім, уже за кілька годин повернувшись до машини, чоловік помітив відсутність автомагнітоли. При цьому дверцята автівки так само були замкнуті. Поліцейські, які працювали на місці події, обґрунтовано припустили, що злодій підібрав ключ до дверцят.

А в салон «Фольксвагена», належного 32-річному житомирянину, зловмисник потрапив, просто розбивши віконне скло водійських дверцят. З машини зникла чоловіча барсетка з грошима, документами, банківською карткою на суму понад 3 тисячі гривень.

Таким же варварським способом злодій викрав із позашляховика «Ленд Ровера» навігатор вартістю близько 2 тисяч гривень. Про це до поліції повідомив 40-річний власник авто.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження. Поліція розшукує злочинців.