Житомир дарує світло усій Україні та цілому світу!

2016 рік розпочинаємо з нових відеодарунків. Усім Вам Житомирська обласна молодіжна громадська організація “ХХІ покоління” дарує наші нові три відео, які для нас є надважливим, адже в словах закладений зміст життя. Зйомку ми проводили у рідному Житомирі. Сподіваємося, що усе, що побачите та почуєте в цих відео залишиться у Ваших серцях та зігріватиме.

Усією командою дякуємо Володимиру Жабровцю, Василю Боровому та Руслану Давидову за допомогу і відчуттєву відеозйомку, монтаж відеороликів. Вони допомогли нам передати те, що ми відчуваємо і даруємо людям. До цих відео розміщую декілька своїх віршів. Хочеться, щоб Вам сподобалося.

Хочу попросити у Бога про одне – берегти кожного із Вас, Ваші сім’ї, Ваші добрі наміри і вчинки та нашу рідну Україну від усього злого. Щоб всі Ви були щасливими і розумно приймали будь-які життєві рішення. Цінуйте сильно кожну мить, яку створюєте для людей, які вміють ці миті цінувати. Цінуйте кожну мить, яку створюють для Вас ті люди, кому Ви не байдужі і які не вбачають у Вас певної вигоди, а цінують за те, що Ви є такими, якими є. Прокидаючись вранці дякуйте Богу за те, що Ваші очі можуть знову бачити світ та близьких Вам людей. Тільки не забувайте, що кожний день живете для того, щоб щось залишати по собі в цьому світі. Просто так життя не дається нікому. І якщо Ви на цій Землі, значить маєте особливе призначення. Тільки усвідомте, яке ж саме призначення Ваше в цьому світі і йдіть тим шляхом, який обираєте, не дайте нікому збивати Вас з обраного шляху.

Проміння Сонця Землю огортає.
150 мільйонів кілометрів,
Теплом живе все зігріває.
А на планеті, де живуть мільярди,
І відстань – метри, кілометри виміряєм.
В серцях буває, що цього тепла немає.
Шукати континенти, де спокійно не потрібно,
Вони живуть у кожного в думках.
Можливість жити – кращий з неба знак.

Житомир – наше рідне місто, де здійснюються мрії дивлячись на зорі, адже тут народжуються та зростають нові світила. Житомир – місто, де голуби з неба несуть ЖИТО на щастя в кожну оселю. Житомир – місто у якому живуть добрі люди, вони бажають усім МИРУ. Віримо, наше місто має гарне майбутнє і це майбутнє залежить від кожного, хто створює сьогодення.

Хвилина. Година. Дні. Місяці. Роки. Усе, що ми говоримо та робимо народжується у наших серцях незалежно від часу доби, незалежно від віку.

Слова мимоволі кидають на вітер.
Шукають, чекають, розгублені світом.
І труться бортами, немов кораблі,
Андрій у піснях розповів, де вони.
Блукають, не знають, пристанок землі –
Кидають, де бачать свої якорі.
Писати рядки і римуючи вірші,
А трюми вітрила та хвилі колишуть.
Розвіюйте смуток, неправду і тишу.
Живіть, де ніколи одних не залишать,
Не знають усе, що написано вище.

Подивися, як усе прекрасно:
Хмари білі над землею після шквалу, грому,
Світить сонце над ними ясне.
Чи пливеш серед океану у човні?
Чи лежиш на полі в пшениці колоссі?
Які запитання ставиш долі досі?
Запитай себе, що зробив заради краси,
яку створив Господь тобі.
Збережи її! Живи!

Громадська організація “ХХІ покоління” у 2016 році відзначатиме 7 років своєї діяльності. Сьогодні у команді вже 43 особи головного складу та 53 особи – представники районів та міст Житомирщини, які входять до складу Молодіжного Активу Розвитку.

Нові покоління українців народжуються приблизно кожні 21 рік. І від днів життя Гетьмана України Богдана Хмельницького наша організація була створена в 2009 році через 21 покоління. Саме тому і називаємося ХХІ поколінням.

Для нас ця постать, сподіваємося, як і для кожного із Вас, є ні з ким незрівнянним прикладом великою любові до рідної України, боротьби за незалежність, за правду, за гідність. Ім’ям Гетьмана Богдана Хмельницького названий цілий період в історії України, який насичений переломними моментами. Хмельниччина стала безцінним етапом державотворення України. Він перший назвав слово УКРАЇНА, проголосив утворення нової ДЕРЖАВИ.

Великий зміст ми також закладали у символіку організації. 4 голуби символізують кращих друзів, які утворили і розвивають молодіжну громадську організацію. Кожний голуб тримає гілку на якій по 7 листків, що символізує постійну діяльність 7 днів на тиждень. Сонце, яке сходить із-за темно-синьої хмари має 12 промінців – 12 місяців на рік. І так щороку, беззупинно.

Сподіваємося, що своєю діяльністю «ХХІ покоління» зможе увійти в історію рідного краю. Ми кожний день живемо та працюємо для людей, кожний із нас це робить на своїх посадах як на основних роботах, так і в соціальній діяльності.

Звертаємося до кожного. Вивчайте та цінуйте історію. Виховуйте своїх дітей гідними громадянами з високодуховними та тільки добрими моральними якостями. Віримо, що Бог всім людям допоможе у всіх справах. Робіть добрі справи!

Ви всі бачите в яких складних умовах перебуває наша країна, коли реформування потребують всі без винятку сфери життя, коли добро бореться із величезним злом. Але яким не було б зло, сила добра, сила нашого українського народу переможе. Сильно вірю в це. Все це формувалося десятками років і не варто звинувачувати в цьому один одного чи тих, хто є за віком дорослішими за Вас. У всьому цьому винні без винятку всі, бо якби кожний не думав за себе від самого початку та, нажаль, зараз, то і все було б зовсім по іншому. Здається пишу прості речі, але їх розуміють далеко не всі.

Запрошуємо Вас до світу у якому ми живемо, де відсутня будь-яка темрява, намагаємося берегти світло. Всі думки, за будь-яких умов, повинні завжди бути білосніжними, а кожне Ваше життя – особливим відео. Запрошуємо Вас до команди “ХХІ покоління”, якщо відчуваєте та розумієте все так само, як це відчуваємо ми. Пишіть нам – MolodignuyAktuv@gmail.com

Наш сайт – http://www.portalmolodi.org.ua
Наша сторінка в соціальній мережі – http://vk.com/molodignuy_aktuv_zhytomyr

…У височінь крізь темні хмари, грізний грім, вітри,
Не бійся, сядь у човен мрії, та лети.
Немає більш нічого, що собою манить в світі цьому,
Окрім майбутнього у щасті, створюють, живуть.
Всі хмари оповиті зноєм добрі світлі мрії розженуть.
Немає цілі без бажання. Любові без кохання теж нема.
Говорим cерцем. І сонце над обрієм знов, знов встане.
Таким все бачу я. Душа у кожного має бути одна, жива.