Індійські зодчі

Індійські зодчі, якщо вірити переказам, побудували ціле місто з дорогоцінних каменів і найчистішого золота, а потім надійно сховали його від чужинців. 

Називався він Ельдорадо, але ще  жодному сучасному шукачеві скарбів не вдалося знайти хоча б його останки. Хочете відправитися на пошуки цього міста? Спробуйте зараз же грати безкоштовно в Gonzo’s Quest Extreme на http://playlawaslots.com/gonzo-s-quest-extreme/.

Вивчаємо АВТОМАТ

Щоб почати захоплюючу подорож, потрібно поставити кредити на 1-20 ліній і крутануть 5 барабанів. Чудове звукове оформлення, соковита анімація, приголомшлива графіка зроблять цей процес незабутнім. Разом з завойовником Гонзо ви опинитеся в шістнадцятому столітті і будете шукати дорогу до загубленого дорогоцінному місту. Для новачків доступна демо-версія розваги, тому вони можуть в ігровий автомат Gonzo’s Quest Extreme грати безкоштовно.

СЛОТ МАЄ СВОЇ ОСОБЛИВОСТІ

Гроші тут практично звалюються з неба! Все завдяки унікальній системі обертань: на екрані символи зовсім не крутяться, а падають, заповнюючи простір екрану. За один спін в забаві можна отримати одразу кілька оплачуваних комбінацій!

Крім того, кожне призове поєднання (від трьох і більше знаків) не тільки гарантує виплати, а ще й дає шанс випадання нової вдалої комбінації. Справа в тому, що ряди однакових каменів вибухають, звільняючи місце для наступних символів.

грати зараз

ІГРОВИЙ АВТОМАТ GONZO’S QUEST EXTREME 

Коли за одним вдалим поєднанням випливає інше, коефіцієнт виплат тут же зростає. Це означає, що після другого результативного спина поспіль сума виплати подвоїться, після третього – потроїться, а після четвертого – примножиться на 5! Тільки уявіть, який джек-пот можна підняти в цьому казковому розвазі від Net Entertainment.

БОНУСИ СЛОТА

Щоб виграші не закінчувалися ніколи, в автоматі є спеціальні бонусні картинки зі знаком, що замінюють інші. З ними в Gonzo’s Quest Extreme грати дуже вигідно і приємно.

Справжні скарби таємного міста дістануться лише тим щасливчикам, кому вдасться отримати більше трьох мерехтливих символів з головою лева. Тоді стартує бонусний тур з 10 додаткових падінь, коефіцієнт виграшу при цьому змінюється від 3 до 15.

Цей незабутній слот подарує яскраві емоції. Починайте грати безкоштовно без реєстрації в Gonzo’s Quest Extreme і отримаєте свій заряд адреналіну.