На Житомирщині поліціянти не лише злочинців ловлять, але й м’яча ганяють

Правоохоронці взяли участь у районних змаганнях з міні-футболу, присвячених пам’яті чуднівчанина Віктора Фіщука. За результатами змагань поліцейські посіли друге місце серед 8 команд чемпіонату.

Футбольні баталії відбулись 5 березня у спортзалі місцевої дитячо-юнацької спортивної школи. Учасники змагань вшанували пам’ять колишнього голови районного осередку ФСТ «Колос» Віктора Фіщука хвилиною мовчання.

Про це повідомляють в ГУ НП Житомирської області.

Всього участь в турнірі взяли 8 команд, серед яких і новостворена поліція Чуднівського відділення. Учасників розподілили на 2 підгрупи, в яких вони зіграли між собою. Щоразу спортсмени вражали вболівальників цікавою та безкомпромісною грою.

У фінальному поєдинку зустрілися команда поліціянтів та збірна Чуднова. Результатом видовищного та складного матчу став рахунок 4:7 на користь містян. Відтак правоохоронці стали срібними призерами матчу.

“Команда поліцейських складається з молодих людей, які активно займаються спортом та пропагують його серед земляків. Відтепер правоохоронці обов’язково підтримуватимуть спортивні ініціативи та братимуть участь у районних змаганнях”, – розповів начальник Чуднівського ВП ГУНП Анатолій Корнієць.