На Житомирщині поліціянти зустрілися із старшокласниками

У загальноосвітніх закладах Житомирщини поліціянти провели правові уроки з цьогорічними випускниками. Під час занять старшокласники дізналися про  те, як і де можна здобути професію поліціянта.

Впродовж останнього тижня правоохоронці відвідали школи в Бердичеві, Коростені та Новоград-Волинському.

Про особливості служби в лавах Національної поліції старшокласникам розповіли безпосередньо правоохоронці місцевих відділів, які нині є слухачами Житомирського відділення ННІ №4 Національної академії внутрішніх справ.

Як виявилося, під час наших уроків, серед сучасної молоді багато охочих здобути професію поліцейського. Тож цьогорічні випускники жваво цікавилися, у яких закладах і за яких умов можливо здобути правову освіту для майбутньої спеціалізації”, – розповів поліцейський-слухач НАВС з Бердичівського ВП ГУНП Олександр Гетенок.

Відтак усі бажаючі мали змогу з перших вуст дізнатися про умови вступу, зокрема, до Житомирського відділення Національної академії внутрішніх справ і навчання в ньому.

Найближчим часом подібні заняття поліціянти-слухачі НАВС з підрозділів Житомирщини планують провести і в інших загальноосвітніх закладах регіону.




За матеріалами ГУ НП в Житомирській області.