ТОП-5 популярних ігор в автомати у 2015 році

Азарт багатьох азартних людей найбільшим стимулом є розумінням того, що в результаті будь-якої гри обов’язково повинен бути грошовий виграш. 

Досвідчені геймери, відвідуючи “азартные игровые автоматы 777” вже давно зрозуміли, що до чого і знають, які слоти дадуть більше можливості виграти. Давайте ж розглянемо найпопулярніші слоти 2015 року.

Novomatic – Unicorn Magic

Першим популярним слотом, який варто відзначити є Novomatic – Unicorn Magic. Він буде дійсно цінним для всіх любителів фантастики і незвичайних подорожей в світі магії, зіткнень із загадковими істотами і старовинними замками.

Занурившись в гру, в вашому розпорядженні буде п’ять барабанів, Скаттер і дикий символ. Гра буде можливою одночасно на 9 лініях, сума джекпоту становить 9 тис. Кредитів. Відмінною і дуже Цікавою особливістю є гра на червоне / чорне, а якщо ви вгадаєте масть карти, то виграш подвоїться.

грати в ігрові автомати

Класичний слот Ultra Hot

Основні символи тут – лимони, сливи, вишні і багато інших фруктів, гра дозволить вам повністю відчути таку прекрасну літню атмосферу, занурившись в сонячний рай і морські бризки, де вас оточують стиглі соковиті фрукти. Даний слот є класикою в “одноруких бандитів”, він складається з 3-х барабанів, п’яти ліній для виплат і “смачних” бонусів. Інтерфейс хоч і скромний, але це навпаки додає слоту легкості і чудового настрою під час гри. Виграшні комбінації тут не є рідкістю, тому випробувати Ultra Hot точно варто і виграш не змусить себе довго чекати.

Однорукий бандит – Sovereign Of The Seven Seas

Не варто впадати у відчай якщо у вас не грошей або ви не хочете ризикувати. В такому випадку стануть в нагоді безкоштовні ігрові автомати Вулкан, грати за цим посиланням можна вже зараз. А тепер, ми перейдемо до опису самого слота. Він вам дасть можливість відправитися в неймовірне морську подорож, де вас чекатимуть різноманітні пригоди, бої, пошуки скарбів. Слот буде ідеальним для тих, хто завжди мріяв відчути себе в ролі безстрашного пірата. Ви будете насолоджуватися бурхливим океаном, який ніби занурить вас в справжню реальність, величезні хвилі і морська піна не залишить вас без неймовірних вражень.

Барабани “однорукого бандита” обрамлені жовтуватою облямівкою, під якими знаходяться помаранчеві, зелені та блакитні довгасті кнопки. На дисплеї ви будете споглядати сміливого капітана, компас, дзвін і повністю заповнений золотими монетами скриню. Прекрасним видом тут має гармата і оригінальна постать, що прикрашає ніс парусника.

Золото Партії – один з найпопулярніших слотів Вулкан на сьогоднішній день.

Оформлення слота виконано в стилі часів СРСР. З властивими той час символікою і гербом. Для тих не жив в той час буде як яскрава і незабутня екскурсія в минуле.

Звчиайно автоматів безліч і всі вони шикарні по своєму. Компанія Мікрогеймінг дає можливість це відчути. То ж грайте на http://777freeslots.net/microgaming/ і хай вам щастить!