У Житомирі пройде Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України

Вперше в історії Житомирського футзалу наше місто стало господарем Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги України, який відбудеться 25-27 березня.

До Житомира з’їдуться близько тридцяти кращих футзальних команд з усієї України, які стали переможцями Чемпіонатів у своїх регіонах. 

Повний склад учасників та розклад матчів буде відомо після повного закінчення Чемпіонату АФЛУ, тобто після 13-го березня. Про перебіг Чемпіонату можна буде слідкувати на офіційному сайті Асоціації футзалу Житомирської області (http://futsal.zt.ua) за допомогою онлайн текстових та відеотрансляцій.

У період 17-19 березня Житомир стане центром ветеранського футзалу – наше місто прийме Чемпіонат України серед ветеранів у трьох вікових категоріях – 35+, 45+ та 55+. Відповідне рішення було затверджено наказом Міністерства молоді та спорту України №740 від 26.02.2016 р.+

Проведення турнірів такого масштабу у Житомирі стало можливим завдяки активній позиції та кропіткий роботі Асоціацій футзалу Житомирської області та міста Житомира, які бажають надати нового потужного імпульсу розвитку футзалу як окремого виду спорту у нашому регіоні та, не в останню чергу, завдяки будівництву у приміщенні ФОКу (вул. Кибальчича 9) нового ігрового залу. 

Саме на паркеті «ФОКу» та СОК «Динамо» кращі аматорські та ветеранські команди України визначатимуть кращих.

Прес-служба АФЖО