У Житомирі з’явились білборди “Крим – це Україна”

Пройшло вже понад два роки з того часу, як Росія організувала так званий “Кримський референдум”, а згодом – повноцінну окупацію українського півострова. Проте житомирські активісти переконані, що окупація – це не кінець, а лише початок для становлення нового, українського Криму, адже цей півострів все ще є частиною України.

Для того, щоб нагадати житомирянам та й загалом українцям, що “Крим – це Україна” активісти Асоціації громадських об’єднань “Нова сила” влаштували патріотичну соціальну кампанію. “Крим – це Україна”. Білборди з такими написами почали з’являтися по всьому Житомиру.

Таку ініціативу Асоціації громадських об’єднань “Нова сила” підтримало управління у справах сім’ї молоді та спорту міської ради та КП “Реклама” та втілили в життя кілька днів тому за медійної підтримки Житомир Інфо.

По Житомиру розмістили 10 білбордів з державним стягом та слоганом “Крим – це Україна”. На думку активістів така соціальна реклама повинна показати житомирянам, що Крим залишається Україною і буде повернутий до складу нашої держави.

“Цією ініціативою ми хочемо ще раз зазначити що Крим – це Україна, невід’ємна її частина. Два роки тому ворог, а саме Російська федерація в силовий метод окупувала півострів. Наші діти повинні знати, що Крим – українська територія. Саме на це спрямована наша акція”, – розповів ініціатор проекту Костянтин Суський.