Влада Нью-Йорка заборонила Абрамовичу будувати особняк в центрі міста

Російський мільярдер Роман Абрамович планував перетворити три пентхауса загальною вартістю 78 мільйонів доларів в п’ятиповерховий особняк з басейном. Але Комісія з охорони пам’яток архітектури не дала дозвіл на настільки грандіозне перебудову.

Департамент будівництва американського міста Нью-Йорк заборонив російському мільярдерові і власнику футбольного клубу “Челсі” Роману Абрамовичу реконструювати кілька пентхаусів в величезний особняк в престижному районі міста Верхній Іст-Сайд, повідомляє в п’ятницю щомісячне видання Real Deal.

За даними журналу, з жовтня 2014 року Абрамовича придбав три пентхауса загальною вартістю 78 мільйонів доларів. Повідомляється, що російський мільярдер планував перетворити їх в п’ятиповерховий особняк з басейном. Цей проект обійшовся б Абрамовичу в 6 мільйонів доларів.

Однак, як повідомляє видання, Комісія з охорони пам’яток архітектури не дала дозвіл на настільки грандіозне перебудову в зв’язку з тим, що будівля знаходиться в історичному центрі району. При цьому наголошується, що відмова департаменту означає остаточне закриття проекту по реконструкції нерухомості.

Як повідомлялось, Лондон і Нью-Йорк лідирують в списку великих міст з найвищою чисельністю ультрабагатих жителів, пише газета New York Times з посиланням на доповідь найбільшої в світі консалтингової компанії Knight Frank.

Підрахунок проводився за кількістю житлової власності екстра-класу, якою користуються люди зі статком від 10 мільйонів доларів. У Лондоні таких жителів 34 тисячі 230 осіб, в Нью-Йорку – 32,5 тисячі. При цьому автори доповіді відзначають, що в “Великому яблуці” за останні 10 років виявлено зростання резидентів зі статком у 30 мільйонів доларів.


В Киеве строится прекрасный клубный дом. Все, кого интересует даное строительство может узнать больше информации прочитав отзывы о застройщике g-house.