Вибір меблів та матеріалів: поради

Не задивляйтесь на красиво обставлені «лялькові» шоу-руми. Вірніше, дивіться, але будьте непохитні. 

Покажіть менеджеру складений вами колаж і попросіть показати щось схоже на вашу мрію. Ви здивуєтеся, але в більшості випадків всі потрібні предмети можна знайти в одному великому магазині. Ось, як наприклад, 3d-mebli.kiev.ua – виготовляють меблі просто на ваше замовлення.

Якщо товар не буде представлений в основній експозиції, то обов’язково знайдеться в каталозі фабрик, з якими співпрацює салон. Розумний ходить двічі. Не поспішайте купувати все, що вибрали. Прицінитися до шпалер, придивіться до штор. Попросіть у менеджерів зразки (пробники фарб, зразки підлог і плитки, каталоги тканин і т.д.). Складіть їх разом і зберіть сімейну раду – рішення не змусить себе чекати. Тепер можете вирушати в магазин і зробити осмислену покупку.

Експрес-консультація. Але що робити, якщо немає часу на вирізання аплікацій з журналів і пошук «елітного дивана вашої мрії» в інтернеті? І навіть в магазин ви двічі їздити не хочете … Вихід є – довіртеся дизайнеру. У багатьох професіоналів, навіть самих «гламурних» і відомих, є така послуга як «Експрес-дизайн» консультація. Зазвичай вона займає 3-4 години часу, коштує недорого. 

Можна замовити не тільки експрес-консультацію, а й повноцінний проект, з планувальним рішенням (включаючи розведення електропроводки), візуалізаціями і радою з вибору меблів. Дизайнер виконує функцію хорошого психотерапевта: ставить «діагноз» (вибирає разом з вами стиль) і дає рекомендації (підбирає зразки меблів, світильників і оздоблювальних матеріалів). При цьому ви ще отримаєте готове планувальне рішення, яке дозволить грамотно розставити меблі в кімнаті. Результат – гарний інтер’єр плюс економія часу і душевних сил. Погодьтеся, це не так уже й мало.