Дві відхилені найдешевші тендерні пропозиції житомирськими медиками через відсутність деяких справок

Обласний центр профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської облради та КУ “Центральна дитяча міська лікарня” м.Житомира провели тендери.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцептів – 30-31 березня.

Центр профілактики до кінця року замовить у одеського ТОВ “Смарті фемілі” сухі молочні суміші швидкого приготування – 1476 кг. Ціна поставки – 293 тис. 355 грн. (з ПДВ).

Пропозицію вінницького ТОВ “Водолії”, дешевшу на 50 тисяч, відхилили через відсутній додаток до висновку Державної санітарно-епідеміологічної експертизи у якому зазначено текст етикування суміші“.

Засновником фірми є кіпрський офшор ЕС.ПІ.ЕЛ.ДІ. СТАРТДІЛ ТРЕЙДІНГ ХОЛДІНГ ЛІМІТЕД (SPLD STARTDEAL TRADING HOLDING LIMITED). 

Дитяча лікарня замовить 20310 доз туберкуліну (діагностичний препарат, що застосовується для виявлення алергічної реакції в осіб, інфікованих туберкульозними бактеріями) у житомирського ПП фірма “Санітас”. Ціна доставки – 364 тис. 005.98 грн. (з ПДВ).

Пропозицію одеського ТОВ “Імуно-Фарм”, дешевшу на 30 тисяч, відхилили, бо відсутні “відгуки, копія звіту про фінансові результати за останній звітний період)”.

Як писав Репортер, на тому тижні “Санітас” знову виграв десятимільйонне постачання  ліків для діабетиків.

“Санітас” у 2012 році переоформили на кіпрську компанію “Рисіо Холдінгз Лімітед”. В цю ж групу входить черняхівська компанія “Валіс” заснована Олегом Легенчуком і Валерієм Нестеровським, колишнім депутатом Житомирської облради від Партії регіонів.

До того Нестеровський володів “Санітас”. Він і досі залишається підписантом.