Екс-керівника Житомирського облавтодору, якого, як поганого менеджера, вичитував губернатор, призначили керувати у Рівному

14 квітня представили нового керівника Служби автодоріг в Рівненській області. 

Ним став Петро Удовиченко.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Петро Удовиченко раніше очолював Житомирський автодор. 

Як повідомляли в прес-службі Житомирської ОДА, у вересні 2015 року проходили протестні акції працівників облавтодору через постійну затримку зарплатні. На одному із зібрань голова ОДА Сергій Машковський вичитав Удовиченка та його заступників, бо ті не зібрали  ні копійки обігових коштів, щоб закупити паливно-мастильні та інші матеріали для виконання робіт в осінньо-зимовий період.

“Ви, як керівники установ, абсолютно не думаєте наперед. Ви закуповуєте сіль, але не купили бензин. Як же ви збираєтесь розвозити сіль?”.

 Петро Удовиченко тоді ще поскаржився, що лінії освітлення автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп повністю відремонтовані по всій протяжності, але є питання своєчасної оплати за спожиту електроенергію і тому на даний час освітлення не функціонує.

“Ви повинні бути ефективним менеджером і в ручному режимі вирішувати питання з керівництвом Обленерго. Звичайно, ми підготуємо відповідні звернення, та ми робимо вашу роботу. Це ваше завдання – забезпечити функціонування доріг, особливо державного знання”, – відповів йому Машковський.

Але. схоже. такі речі не є аргументами для вищого керівництва Укравтодору.