Концерт-реквієм до 30-ї річниці Чорнобильської трагедії

Нещодавно разом з командою однодумців ми провели концерт-реквієм «Там янголи летять на саркофаг» до 30-х роковин Чорнобильської трагедії. Захід ініціювала Житомирська обласна організація Аграрної партії України. Допомагали в організації та проведенні благодійного дійства Концертна івент-агенція «Blast» і громадська організація «Forte music».

До Житомирської обласної філармонії прибуло багато гостей – ліквідаторів-чорнобильців, представників громадських організацій, які опікуються проблемами людей, постраждалих від наслідків найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. У залі філармонії, що вміщує майже чотири сотні глядачів, було багато молоді та навіть дітвори.

Про звитягу ліквідаторів, про самовіддану працю тисяч мобілізованих людей розповів полковник у відставці та кавалер бойового ордена Червоної Зірки, голова громадської організації«Чорнобиль-Єдність-Відродження» Володимир Антоненко. Тематична хореографічна композиція академічного ансамблю танцю «Сонечко» відразу задала мистецький окрас концерту-реквієму, а славнозвісна пісня «Свіча» у виконанні заслуженої артистки України Ірини Шинкарук могла сміливо претендувати на музичний гімн для ліквідаторів-чорнобильців.

Овації глядацького залу викликали виступи популярних співаків – Артема Кондратюка, Володимира Корна, Натаніки, Лєни Дарк, славетних танцювальних колективів “Струмочок” та “Tour de Force”.

Захід відвідав лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик. Присутній у залі філармонії Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав вручив голові Аграрної партії України орден УПЦ КП. А загалом упродовж концерту-реквієму нагород та відзнак були удостоєні чимало шанованих та знаних на Житомирщині людей.

Як повідомляє прес-служба житомирської обласної організації Аграрної партії України, заступник голови Житомирської обласної ради Наталія Рибак вручила голові Житомирської обласної організації Аграрної партії України Віктору Козіну найвищу відзнаку області – «Честь і слава Житомирщини». Більшість ліквідаторів-чорнобильців були удостоєні відзнак, грамот та нагород, які вручали як представники влади (окрім Наталії Рибак, грамоти та відзнаки чорнобильцям вручив і голова Корольовської районної ради Олег Соя), так і керівники громадських організацій, а також керівництво Житомирської обласної організації Аграрної партії України, у рядах якої сьогодні перебуває більше сотні героїв-ліквідаторів.

,