Київська делегація Держгеокадастру “привезла” нового в.о. у Житомир та проігнорувала військових. Оновлено

Представники Держгеокадастру, які все ж таки приїхали з Києва на зустріч з житомирськими бійцями АТО та активістами 4 квітня, просто проігнорували їх, повідомляє “Житомир.тудей”.

“Приїхавши зі столиці до Житомира, працівники Держгеокадасту припаркували свою автівку та повз активістів зайшли до приміщення, не звернувши уваги на них”, – йдеться в статті.

Перед центральним входом до управління Держгеокадастру у Житомирській області бійці АТО та житомирські активісти вдруге запалили шини.

Як повідомляв раніше “Житомир.інфо”, кілька десятків бійців і волонтери прийшли до т.в.о. начальника ГУ Держгеокадастру у Житомирській області Оксани Присяжнюк, але підлеглі повідомили, що вранці вона із серцевим нападом потрапила до лікарні.

Бійці запалили шини, які згодом погасили пожежні.

Як написала у фейсбуці активіст та волонтер Ірина Коцюба, новим в.о. призначили Євгена Ходаківського. Активісти вже знайшли у нового керівника Держгеокадастру землю в Олевському районі. де. як відомо, йде активний нелегальний видобуток бурштину.

“Вітаю” Житомирщину з новим в.о. Держгеокадастру Житомирщини, в якого у всієї сім’ї землі в Олевському районі для с/г виробництва. А він нам так зранку доказував, що не має та не пам’ятає де писав? Ця людина відмовляє всім атошникам у виділенні земель та заставляє писати відмови від нормальних земель, – зазначила активістка.

Як повідомили Репортер військові, пан Ходаківський написав заяву про звільнення.