У Житомирі поліція викрила “домушника”

До поліції звернувся 34-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку з його квартири.

На місці події працівники поліції з’ясували, що з помешкання чоловіка було викрадено золоту каблучку вартістю 2000 гривень. Обставини крадіжки вказували на те, що у помешканні заявника побував хтось із його знайомих.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 26-річний місцевий житель. Викрадену прикрасу у нього вилучили.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставини події.

За чинним законодавством учинення подібних протиправних дій може обернутися для чоловіка штрафом, громадськими чи виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Укріпіть двері та вікна у власних оселях. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області