У міському парку Житомира знесли сцену, яка блокувала вхід в парк

У Житомирі в міському парку працівники комунального підприємства демонтували сцену під аркою. Купа гнилих дощок і металобрухту – все що від неї залишилося.

Про це повідомляє сайт zt-grad.blogspot.com.

Нагадаємо, директором паркового господарства Житомира міський голова Сергій Сухомлин призначив Володимира Шуста, який до цього очолював КП “Реклама” і відновив табір “Супутник”, який занепадав. Перше, що зробив Шуст на посаді директора парків – показав неякісні покрівельні роботи “Ракушки” підрядниками, які призвели до пошкодження ремонту внутрішніх приміщень та демонтував дерев’яну незграбну сцену, яка псувала вхід в парк.

Житомиряни жваво обговорюють цю подію у соцмережі Фейсбук, є як прихильники та і противники. Противників цікавить, де тепер проводити концерти у парку?

– Самий кончений майданчик був. Місце не пристосоване, акустика жахлива, мережа слабка, помост убитий, під’їзд відсутній, гримерки відсутні. Ракушка, при всіх недоліках, чудова, хай лише дороблять, – ділиться враженням житомирянин Ілля Грицанюк, коментуючи дану подію у Фейсбук.

Ця сцена була аварійною давно. Це ж як треба було не любити власне місто, щоб поставити дерев’яне опудало біля чарівної архітектурної споруди. Ще з Михайлівської варто прибрати таке ж страхіття. Досить триматись за примітивний несмак, шановні житомиряни. У нас достатньо майданчиків для артистів і ще з’явиться. Ну досить з обласного центру робити селище міського типу. Писали про цю сцену вже давно, нарешті, наважились прибрати. ПС А сцена у міста є – ставити її в будь-який момент можна будь-де. 

На даний час планують створити арт-майданчик в Жовтні. Для Ірини Білик не підійде, але прості групи та виконавці зможуть приїздити. Малі сцени мають бути і їх будуть встановлювати, але вони мають відповідати архітектурній композиції, а не бути черговим захаращенням, – говорить журналіст Назар Томчук.

Начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, пише: “А я теж за простір! Є комфортна, відремонтована, крита, з сидіннями та кімнатами для переодягання “Ракушка”. А там виступати було не зручно ні для гуртів, ні для глядачів.”