У знайденій у Житомирі на зупинці громадського транспорту підозрілій валізі знаходилась флейта

Повідомлення про виявлення на зупинці по вул. Великій Бердичівській чорної валізи, якою тривалий час ніхто з перехожих не цікавився, надійшло на спецлінію «102» близько 8.40 26 квітня.

На місці події працювали фахівці вибухотехнічного сектору Головного управління Національної поліції в Житомирській області та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції.

Поліцейські провели першочергові заходи, необхідні для убезпечення людей від можливої загрози. Було обмежено доступ до території, прилеглої до місця знахідки підозрілого предмета. Транспорт скерований в об’їзд відповідної ділянки по сусіднім вулицям.

Вибухотехніки обстежили місце події та провели дистанційне знешкодження підозрілого предмета. У подальшому з’ясувалось, що у валізі знаходилась флейта. Небезпечних предметів та речовин на місці події не виявлено.

Нині рух транспорту вулицею відновлено.

Поліція звертається до жителів та гостей області з проханням повідомляти про залишені без нагляду на тривалий час транспортні засоби, нічийні валізи, сумки, пакунки, іграшки, ґаджети, інші предмети. Пам’ятайте, що не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину, це може бути небезпечно для вас і оточуючих.

У разі появи у вас обґрунтованих підозр щодо небезпечності ситуації відразу телефонуйте за номером «102».

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області