​В ефірі програми соціальних розслідувань «Брат за брата» на ZIKу – Давід Сакварелідзе

У неділю, 1 травня, о 22:00 в ефірі програми соціальних розслідувань «Брат за брата» інтерв’ю з екс-заступником генпрокурора України Давідом Сакварелідзе.

Темою відвертої розмови із гостем проекту «Брат за брата» Давідом Сакварелідзе – реформатором вітчизняної прокурорської системи, звільненого з посади за свою категоричну позицію – стали неприйнятність українським суспільством бандитської етики, за якою працює генпрокуратура сьогодні, політичне замовлення на знищення репутації ще одного екс-заступника генпрокурора Віталія Каська та темний бік військової прокуратури, яка ховає відсутність справжнього результату на користь країни за формалізацією провадження розслідувань.

«Військова прокуратура сьогодні хвалиться статистикою, цифрами – скільки справ, наприклад, вони направили до суду. Але дуже цікаво розуміти, які у них результати в боротьбі з глобальною географічної корупцією в зоні АТО. Там мільярди гривень. Це по-перше. По-друге, військова промисловість. Той же «Укроборонпром» і його багатомільйонні контракти. Де осідають ці гроші? Адже це ті злочини, які шкодять боєздатності української армії», – вважає Давід Сакварелідзе.

Щодо переслідувань свого колеги Віталія Каська, Сакварелідзе стверджує: «Касько карають за те, що він пішов проти системи і підтримав наші починання. Віталій – приклад порядного сучасного прокурора, прокурора європейського рівня. Вони ж ліплять на нього кримінальні справи, від яких стає смішно».

Отож не пропустіть інтерв’ю з екс-заступником генпрокурора України Давідом Сакварелідзе в програмі соціальних розслідувань «Брат за брата» в неділю, 1 травня, о 22:00 на телеканалі ZIK.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку минулої осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.