Житомирська “Полісяночка” поступилася львівській “Янтарочці” з рахунком 3:1

Цьогоріч, вперше за 15 років, на Чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд Першої ліги Житомирщину представляє жіноча команда «Полісяночка».

Завзято, з наміром здобути перемогу проходила підготовку до матчів команда «Полісяночка». Першу гру наша команда зіграла 24 квітня 2016 року у м. Новояворівськ, Львівської області з командою «Янтарочка». Це була перша гра такого рівня для новоствореної команди, та наші дівчата все ж таки достойно представили нашу область.

Після першої атаки житомирянки могли виходити вперед, проте брак досвіду Косарим Тетяни завадив їй це зробити. Перші 15 хвилин перевагу мала команда господарок, яка реалізувала свої моменти після невпевненої гри захисту та воротаря. Мала вдалі спроби і «Полісяночка», але перший тайм закінчився з рахунком 3:0 – попереду «Янтарочка».

Тренерський склад в перерві вніс корективи, провів декілька замін та головне – підняв бойовий дух дівчат. Це і дало можливість «Полісяночці» перехватити ініціативу і вже на початку другого тайму капітан команди – Остапчук Інна – забиває перший гол в Чемпіонаті. Надалі володіла перевагою наша команда, могла не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед. Проте, впевнена гра воротаря суперника, неточність, брак досвіду, хвилювання – все це вплинуло на кінцевий результат 3:1.

Незважаючи на це футболістки та тренери впевнені, що перемоги прийдуть.