Житомиряни підтримали Резолюцію про повернення дійсно Українського Жовто-Блакитного державного прапору

Жовто-Блакитний державний прапор України, де жовте згори, а синє знизу – споконвічний прапор українців.

Духовне вище матеріального – коротко у цьому і є сакральний зміст, закладений в прапорі України.

Коли дух вище матерії – держава процвітає. 

Наразі ж, Україна живе з перевернутим державним прапором – перевернутою енергетикою – енергетикою занепаду, домінування матеріального над духовним, що веде до хаосу, перемоги зла і знищення української нації, що ми і бачимо наразі, і жодна сила не зможе це зупинити, поки духовне буде принижене матеріальним.

Відновити здоровий генетичний код українців через повернення жовтого кольору над синім, Бога над людьми, людей під захист Бога – є сьогоднішньою справою українців. 

Жовто-Блакитний прапор України повністю тотожний бойовому прапору українців – Червоно-Чорному, де, як співає гурт “Кому Вниз”, “червоне-то є кров (ворогів, у бою українців за свою землю і гідність), а чорне (куди вороги лягають) – земля”.

Такі думки висловили сьогодні житомиряни, які відвідали громадські слухання в Житомирській обласній державній адміністрації з питання повернення Україною свого справжнього прапору.

Учасники громадських слухань підписали відповідну Резолюцію.

Ананогічні Резолюції наразі підписуються у всіх підконтрольних Україні областях. Вони стануть підгрунтям для відповідного законопроекту Верховної Ради України.