Chevrolet Corvette таки стане середньомоторним

Зміна поколінь суперкара Chevrolet Corvette призведе до революційних змін в його конструкції. На новому “корветі” не тільки бензиновий мотор змінить своє розташування, але і з’явиться ще один двигун – електричний.

Принципово новий Chevrolet Corvette виробник збирається представити через півтора року – на виставці в Детройті в січні 2018 року. За даними видання Car & Driver, суперкар отримає середньомоторну компоновку, причому створення “Корвета” нової конструкції вже йде повним ходом. За спинками пасажирських крісел, за чутками, розташується бензиновий V8, що розвиває в базовій версії від 450 до 500 к.с. Коштувати такий Corvette буде, як очікується, близько 80 000 доларів. Таким чином, суперкар неабияк подорожчає: зараз базова версія “Корвета” оцінюється в 55 000 доларів, а ті ж 80 тисяч в США просять за “гарячу” 650-сильну модифікацію Z06.

Роком пізніше Chevrolet продемонструє більш потужну і швидку версію суперкара з новим восьмициліндровим мотором. І ще до кінця десятиліття виробник збирається перетворити свій суперкар в повнопривідний гібрид: Corvette отримає електродвигун, який займеться обертанням передніх коліс. Який саме потужністю буде мати у своєму розпорядженні ця силова установка, невідомо.

Зате, за даними видання, нинішнє покоління суперкара Chevrolet планує проводити на пенсію з великою помпою. Вже на початку наступного року Corvette отримає прощальну версію, і обіцяно, що вона стане воістину “лебединою піснею” переднемоторного “Корветів”. Правда, до яких меж виробник збирається “заряджати” свій суперкар, незрозуміло: навіть нинішня Z06 здатна прискоритися до 100 км / год менш, ніж за 3 секунди.

Троса буксирувальні різних моделей від http://www.airline.su/catalogue/Sredstva-bezopasnosti/Trosa-buksirovochnye/ підходять для різного “калібру” авітовк. Замовляйте, великий вибір.