“Чорна сотня” приїхала до Житомира охороняти приміщення, в якому знаходиться Держгеокадастр, за договором з інститутом землеустрою. Фото

Охоронна фірма “Чорна сотня” приїхала до Житомира охороняти приміщення, в якому знаходиться управління Держгеокадастру, за договором з ДП “Житомирським науково-дослідним та проектним інститутом землеустрою”.

Про це Репортеру розповів журналіст СК1 Дмитро Клименко, який був на місці події.

“Вони твердять, що приїхали охороняти саме приміщення, яке належить інституту. Держгеокадастр його орендує. Показали новий договір на ці послуги. Але ліцензію на здійснення такої діяльності не показали”, – зазначив Дмитро.

Також в управлінні знаходиться охоронна фірма “Золотий лев 2014”, яка є особистою охороною новопризначеного заступника начальника Головного  управління Держгеокадастру у Житомирській області Олега Кудрі. 

Заступника, до речі, прислали з Одеси, де і зареєстрована “Чорна сотня” та “Золотий лев 2014”.

Також, за словами Дмитра активісти та атошники змусили Кудрю написати заяву на звільнення. Той написав, але забрав її і разом з охороною втік з управління.

Дмитру в.о. керівника Держгеокадастру показав кабінети з документами і запевнив, що вони недоторкані. Працівники далі працюють, їх ніхто не чіпає.

Нагадаємо, сьогодні управління Держгеокадастру у Житомирській області захопили люди з ГО “Чорної сотні”, вигнавши охорону.