Дружина Президента відправила у Житомирі дітей воїнів до Хорватії. Фото

Близько ста дітей з Київської та Житомирської областей сьогодні їдуть на відпочинок до європейської країни за підтримки Марини Порошенко та хорватського футболіста Івіца Піріча.

Про це розповіла дружина Президента, перебуваючи у Житомирі 22 травня. повідомляють у ОДА.

Звертаючись до присутніх, пані Марина Порошенко наголосила на важливості молоді пізнавати Європу: «Уже другий рік поспіль завдяки небайдужості й щирості великого друга України – хорвата Івіци Піріча – наші діти відкривають для себе Європу. Хорватія розуміє біль України, адже 25 років тому пережила подібні жахи війни. І тоді сусідні країни підтримали молоду хорватську державу, яка виборювала свою незалежність. Це був яскравий приклад того, що добро перемагає зло. І це те, в що мають вірити наші діти, щоб зростати людяними, розумними і щасливими!».

Під час зустрічі діти написали на карті України побажання та вітання дітям Хорватії. Цю карту діти Героїв візьмуть із собою для продовження акції наповнення карти України побажаннями. А також залишили вітання на м’ячі для Івіци Піріча.

У Хорватії діти перебуватимуть з 24 травня по 4 червня. Для них Івіца Піріч, як професійний футболіст, організує футбольні турніри між українськими та хорватськими дітьми. Також діти відвідають різноманітні екскурсії та відпочинуть на морі.