Голова ОДА Сергій Машковський провів зустріч з потенційними інвесторами

Вчора, 12 травня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч з представниками шведської компанії «ECOENERGY SCANDINAVIA HOLDING AB» та китайської компанії «CHINA WESTERN POWER INDUSTRIAL CO.,LTD». 

В рамках зустрічі було обговорено питання з реалізації проекту по будівництву заводу, який виготовлятиме енергію з біомаси, та сміттєпереробного заводу в м. Житомирі.

«Сьогодні влада є партнером для бізнесу. Наше завдання – створення максимально комфортних умов для ведення роботи існуючих підприємств та підтримка у відкритті нових. Адже нові інвестпроекти – це нові робочі місця, надходження до місцевих бюджетів, а це і є умовою економічного розвитку регіону», – зазначив Сергій Машковський. 

Співрозмовники виявили інтерес до активізації двостороннього політичного діалогу та поглиблення співпраці.

Компанія «EcoEnergy» є розробником проектів і незалежною електропостачальною організацією, діяльність якої спрямована на розвиток проектів відновлювальних джерел енергії. 

Практичний досвід компанії ґрунтується на реалізації понад 500 проектів на території країн Скандинавії, відповідно до європейських стандартів та екологічних норм.

Компанія CHINA WESTERN POWER INDUSTRIAL CO.,LTD» спеціалізується на виробництві обладнання для електростанцій (енергетичних котлів, допоміжного устаткування великої потужності), а також на будівництві сміттєпереробних заводів.