Коростенські школярі закликають відмовитись від квітів аби врятувати життя вчителю

Відмовитись від традиційних квітів на останній дзвоник вирішили наймолодші учні 1-Б класу загальноосвітньої школи №11 м. Коростень. 

Маленькі діти з велими серцями за підтримки своїх батьків та вчителя Валентини Дмитрівни Кульчицької вирішили всі гроші, які вони мали витратити на квіти, пожертвувати на лікування талановитого вчителя історії з с. Мала Зубівщина Коростенського району Сергія Васильовича Беха.

10 років назад чоловік вперше дізнався про свою страшну хворобу – гепатит Ц, котрий вразив печінку. Щоб жити далі знадобилася операція по пересадці печінки, яку зробили 2 роки назад, донором стала жінка. На жаль, зараз, коли йому виповнилось 39 років біда знову постукала в його дім – у чоловіка стався рецидив гепатиту Ц, що почав поражати пересаджену печінку і може її знищити. А тому родина терміново збирає кошти на лікування.

Місцеві жителі невзмозі зібрати таку суму коштів, адже багато хто з них не працює і перебуває на обліку в центрі зайнятості. Сама ж родина всі свої заощадження витратила раніше на операцію і лікування гепатиту. Серій Бех працює в школі вчителем, його дружина – в магазині «М’ясо», мають двох дітей-школярів, а тому сума є для родини непідйомною. Родина та всі жителі с. Мала Зубовщина просять небайдужих жителів Коростенщини допомогти врятувати життя батьку и гарному вчителю.

Саме на це прохання про допомогу і відгукнулись першокласники. Вони закликають приєднатись до їхньої акції не лише своїх однолітків, друзів по школі, учнів ЗОШ №11, але й інших коростенців, як жителів Коростенського району, так і м. Коростень.

Реквізити для надання допомоги хворому:

Картка Приватбанку 4149 6258 0461 3725

Мобільні телефони:

0970804140 – Бех Сергій Васильович

або директор Малозубівщинської школи 0972752985 – Світлана Миколаївна

Також можна звернутись до Коростенського районного відділу освіти.