Nike випустив перфоровані лазером кросівки

Американська компанія Nike, яка виробляє спортивне взуття та одяг, показала, як буде виглядати колекція взуття, приурочена до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), які пройдуть влітку 2016 року. Про це повідомляє Highsnobiety. Поки відомо лише те, що в лінійку увійдуть моделі Air Presto, Air Max BW і Air Pegasus ’92 в синьому і червоному кольорах.

Коли колекція надійде в продаж і скільки будуть коштувати кросівки, видання не уточнює.

Компанія Nike заснована в США в 1964 році і спочатку називалася Blue Ribbon Sports. Її штаб-квартира розташована в Бівертоні, штат Орегон. Продукція компанії випускається також під брендами Nike Golf, NikeLab, Nike Pro, Nike +, Air Jordan і Nike Skateboarding.

До літніх Олімпійських ігор залишилося менше трьох місяців. Більшість збірних вже продемонстрували свою форму, в якій вони з’являться на урочистих заходах і змаганнях. Для Росії одяг робила компанія Bosco, форма витримана в стилі авангардизму і натхненна творчістю Казимира Малевича і Василя Кандинського. Збірна Франції отримала форму від Lacoste, американських спортсменів обшивав Ральф Лорен, а австралійців – компанія Sportscraft.

Як повідомлялось, американська компанія з виробництва спортивного взуття і одягу Nike випустила модель кросівок Roshe One NM Laser, шкарпетки яких перфоровані лазером для кращої вентиляції стопи. Взуття доступна в чорному і білому варіанті забарвлення верху і виконана з високоякісної шкіри. Про це в п’ятницю, 22 квітня, повідомляє HighSnobiety.

Кросівки можна придбати через інтернет за ціною 129,9 євро за пару.

До речі, хороші кросівки можна придбати на сайті “Інтертопу”. Якість та модні бренди за посиланням – https://intertop.ua/catalog/zhenskaya_obuv/krossovki/. Гарних покупок.