Охоронців, яких АТОвці вигнали з Держгеокадастру у Житомирі забрала поліція. Фото

Охоронців приватної фірми, яких АТОшники 17 травня вивели з приміщення Житомирського управління Держгеокадастру, затримали люди в масках і повезли до відділку поліції, передає Житомир.info.

“Люди без шевронів, без розпізнавальних знаків, їх визвали, щоб затримати цих охоронців. Сказали, що це представники Національної поліції. Вони були в масках, в шоломах та бронежилетах. Охоронців, яких вдалося затримати, посадили в автобус і повезли у відділок поліції для встановлення особи”, – розповів журналіст, який знаходиться на місці події.

Нагадаємо, з управління Держгеокадастру у Житомирській області АТОшники стусанами вигнали охоронців приватної фірми. У кімнаті, де сиділа охорона, знайшли документи. На вулиці у присутності поліції військові та активісти оглядають речі охоронців.

Як написав активіст Роман Кравчук, у охоронців приватної фірми “Золотий лев-2014” в речах знайшли петарди, металеві кульки, газові балони та документи.

“А серед документів виявили візитку помічника депутата Развадовського  – Джигірея”, – написав Кравчук.

Як писав Репортер, у п’ятницю охорону Держгеокадастру вигнали молодики з приватних охоронних фірм “Чорна сотня” та “Золотий лев-2014”. Як з’ясувалося, фірма приїхала до Житомира охороняти приміщення, в якому знаходиться управління Держгеокадастру, за договором з ДП “Житомирським науково-дослідним та проектним інститутом землеустрою”.