Ринопластика

Перші досліди в пластиці носа проводилися ще 3000 років тому в Індії, Персії та Аравії. Однак, незважаючи на таку довгу історію, операції над носом залишаються одним з найскладніших розділів медицини і зараз. 

Складна анатомічна будова носа і необхідність точного відтворення його правильної форми вимагають високої спеціалізації хірурга, розвиненого асоціативного мислення і гарного смаку. Саме тому в клініці «LaserOne» працюють найкращі спеціалісти Звертайтесь –  http://laserone.com.ua/rhinoplasty/.

Кому потрібна ринопластика

Пластична операція носа необхідна тим, хто з яких-небудь причин незадоволений його формою. Такими причинами можуть служити естетичне невідповідність або проблеми з дихальними шляхами. В обох випадках до пацієнта застосовується індивідуальний підхід, і пластика носа принесе унікальний результат і ви можете не турбуватися, що такий же ніс буде у інших пацієнтів вашого лікаря.

планування операції

Перед проведенням пластичної операції носа проводиться співбесіда з пацієнтом з метою досконально спланувати форму майбутнього носа і виявити всі можливі фактори ризику (згортання крові, раніше проведені операції на ніс, травми носа ін.). Якщо проведення операції носа можливо, тобто вона не викличе негативних наслідків для організму, то лікар дасть вам деякі рекомендації на проведення передопераційного часу. Пластична операція носа накладає деякі обмеження на спосіб життя перед операцією: небажано палити, вживати аспірин та інші препарати, що впливають на згортання крові, тому що це може викликати кровотечу при операції.

перебіг операції

Середня тривалість операції на ніс до 3 годин. При внутрішньої ринопластиці робиться розріз на внутрішній стороні ніздрів, в складніших випадках проводиться зовнішня ринопластика з маленьким розрізом упоперек носа. У другому варіанті після операції залишаються невеликі рубці, але вони майже непомітні. На час операції пацієнт піддається загальної або при її поганій переносимості місцевої анестезії. По суті пластика носа – це відділення шкіри носа від кісток і хряща, які будуть приводитися до потрібної форми. Потім шкірний покрив відновлюється.

Після операції

Коли сама операція носа позаду, залишається післяопераційний період, який проходить в кілька етапів. На перші 2-5 днів у ніс вводяться тампони, утримують нову форму, тому доведеться дихати через рот, і кладуть на ніс пластирну пов’язку терміном на тиждень. Перша пов’язка накладається на наступний день після ринопластики. Не лякайтеся, що в результаті пластики носа з’явиться невелика набряклість, це нормальне явище, і вона спаде протягом декількох тижнів. Таким чином, на роботу ви зможете вийти приблизно через 5-7 днів, але остаточний ефект від операції носа побачите не менше, ніж через рік.

Цінова політика

При фінансовому розрахунку за операцію над носом враховується ряд факторів, в залежності від яких остаточна сума може сильно змінюватися. Що ж впливає на вартість ринопластики? Ціни залежать, перш за все, від обсягу операції і що конкретно потрібно змінити, чим більше потрібне втручання лікаря, тим вище ринопластика пред’являє ціни. Наприклад, корекція тільки хрящового відділу обійдеться набагато дешевше, ніж корекція хрящового і кісткового відділів або пластика носа тільки в косметичних цілях буде відмінна за цінами з лікувальної операцією над носом. Словом, ринопластика не диктує ціни, це робить тільки ваш ніс і окремі фахівці.