Seat отримає гарячу версію

Компанія Seat не збирається зраджувати своїм традиціям: приставку Cupra до імені незабаром отримає і єдиний поки вседорожник іспанської марки. З чуток, в Seat вже визначилися і з мотором, яким забезпечать Ateca Cupra, і з датою його дебюту.

Відступати від методики створення заряджених моделей інженери Seat теж не збираються. Гарячий кросовер отримає більш жорстку спортивну підвіску зі зменшеним дорожнім просвітом, потужні гальма, великі колісні диски і спортивну вихлопну систему. Крім того, Ateca Cupra переодягнуть в більш агресивний аеродинамічний костюм.


Автопрокат автомобилей, на хороших условиях. Обращайтесь, заказывайте – аренда машины в киеве. Лучше не найти!


У рух заряджений позашляховик буде приводити знайомий вже по деяким іншим моделям (зокрема, по Leon Cupra) дволітровий чотирициліндровий турбомотор потужністю близько 300 к.с. Крім того, кросоверу збережуть повний привід, але систему запозичать у колег з Volkswagen: за даними видання Auto Express, компонентами з майбутньою новинкою поділиться хот-хетч VW Golf R. Таким чином, до 100 км / год кросовер зможе прискорюватися приблизно за 6 секунд.

Seat Ateca отримає і особливий режим руху Cupra, який можна буде активувати натисканням кнопки в салоні. В цьому режимі електроніка зробить адаптивні амортизатори жорсткішими, рульове управління – більш інформативним, звучання вихлопу – більш яскравим, а також загострить відгуки на педаль газу. Нарешті, оскільки Ateca Cupra буде вважатися топової моделлю сімейства, їй грунтовно поповнять список доступного обладнання.

Пред’явити результати своєї роботи з підігріву кросовера компанія Seat може вже на жовтневому автосалоні в Парижі.