У Житомирі відбувся ярмарок органічної продукції

12 травня у Житомирі відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція “Органічне виробництво і продовольча безпека”, яку організовує Житомирський національний агроекологічний університет за підтримки Федерації органічного руху України, Інституту аграрної економіки НААН України та ін.

Участь у відкритті конференції взяв перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, який запевнив у цілковитій підтримці обласною владою, депутатським корпусом зокрема, науковців університету у їхніх розробках та ініціативах. «Органічні продукти — тренд нашого часу. Цю світову тенденцію необхідно поширювати у нас на Житомирщині та в Україні. Тому, безумовно, я щиро радий, що дана конференція вже вчетверте проходить на базі нашого Житомирського національного агроекологічного університету», – сказав Володимир Ширма.

Основною метою проведення конференції було ознайомлення з результатами наукових досліджень, практичним досвідом, обмін думками щодо вирішення актуальних питань розвитку органічного виробництва.

Під час проведення конференції на території агроуніверситету працював ярмарок органічної продукції. Були представлені виробники органічної продукції в Україні. 

Це ТОВ «Органік Мілк», ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Полісся-Інвест, органічна продукція ПАТ «Житомирський маслозавод».

1 5yarmarok

1 6yarmarok

1 7yarmarok

1 2yarmarok

1 3yarmarok
1 8yarmarok

Прес-служба обласної ради