У міській раді Житомира створена робоча група, яка визначить долю будинків, що не “пішли” в ОСББ

У розпорядженні міського голови за 25 травня йдеться про створення робочої групи з питання вивчення діяльності комунальних підприємств житлового господарства.

Група створюється у зв’язку з тим,  що з 1 липня 2016 року будинки, які не створять ОСББ, автоматично розподілять між приватними ЖЕКами та компаніями.

То ж група має вивчити роботу комунальних підприємств – КП «ВЖРЕП №№ 1, 5, 6, 9, 11, 13, 14, 15, 16» Житомирської міської ради, та надати пропозиції щодо зміни організаційних правовідносин, що виникають у процесі утримання та управління багатоквартирними будинками.

Робоча група має право одержувати в установленому порядку від названих комунальних підприємств житлового господарства документи, матеріали та інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань.

Також управлінню житлового господарства міської ради потрібно підготувати проект рішення виконавчого комітету міської ради про наділення виконавчого органу міської ради функціями організатора конкурсу на визначення управителів багатоквартирними будинками.

При цьому, робоча група має надати пропозиції щодо розподілу багатоквартирних будинків за територіальним принципом по лотах для визначення управителів на конкурсних засадах.

Фещенко Олександр Анатолійович -заступник міського голови з питаньдіяльності виконавчих органів ради, голова комісії
Кондратюк Сергій Миколайович -начальник управління житлового господарства міської ради, заступник голови комісії
Ражев Артем Васильович -начальник управління муніципального розвитку міської ради, заступник голови комісії
Задорожний Ігор Володимирович -головний спеціаліст з питань реформування житлового господарства управління житлового господарства міської ради, секретар комісії
Члени комісії:
Антіпов Юрій Олегович Директор ТОВ «КК «КомЕнерго-Житомир»
Гаращук Сергій Петрович -директор департаменту бюджету та фінансів міської ради
Костриця Микола Миколайович -директор департаменту економічного розвитку міської ради
Черниш Євгеній Миколайович -директор юридичного департаменту міської ради
Черниш Василь Іванович -директор комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради
Ченков Микола Миколайович -директор комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №9» Житомирської міської ради
Члени виконавчого комітету Житомирської міської ради за згодою
Депутати Житомирської міської ради за згодою