Вибираємо меблі для гостьової

Існує поширена думка, що вітальня кімната в першу чергу призначена для прийому гостей. Це дійсно так, але в той же час ця частина квартири може використовуватися для своїх цілей кожним членом сім’ї.

У колишні часи розміри віталень кімнат були досить великі і дозволяли без особливих проблем розміщувати всю необхідну меблі на розсуд мешканця. Більшість же сучасних квартир не може «похвалитися» своїми площами, тому до вибору меблів потрібно підходити дуже ретельно.

Перш за все, потрібно оцінити корисну площу вітальні і зрозуміти, що вам доведеться робити – заповнювати порожнечі, що утворилися або економити квадратні метри. Вирішення цієї важливої задачі дозволить обставити вашу кімнату з найменшими витратами і найбільш ефективно використовувати всю наявну в розпорядженні площу. Потрібно враховувати і той факт, що між окремими предметами меблів потрібно місце для проходу. Дуже важливий момент полягає ще і в тому, що потрібно визначитися з габаритами меблів, адже її розмір – один з основних факторів, що впливають на підсумкову ціну.

Необхідно також прикинути кількість посадочних місць, враховуючи не тільки членів своєї сім’ї, а й можливих гостей. У цьому випадку варто задуматися про покупку невеликого кутового дивана, який досить компактний і в той же час місткий. Це той оптимальний варіант, який вирішить відразу два завдання – істотної економії місця у вашій кімнаті і розміщення гостей. Ну а якщо площа дозволяє, то ідеальним варіантом була б купівля ще й одного або двох крісел. Втім, кілька розкладних стільців і парочка пуфів в будь-якому випадку буде для вас аж ніяк не зайвими.

Звичайно ж, при покупці потрібно пам’ятати про функції меблів і розуміти, що кожна додаткова функція буде збільшувати ціну. Потрібно чітко уявляти собі те, як ви будете ці меблі використовувати. Наприклад, диван – це досить багатофункціональний предмет, здатний виконувати відразу кілька завдань: на ньому можна сидіти і лежати, а в його внутрішньому відсіку можна зберігати речі. Але якщо ви плануєте на ньому ще й спати, то, безумовно, потрібно зупинити свій вибір на розкладному дивані.

А взагалі краще звернутись до спеціалістів фабрики Луч. Вони все підберуть і дадуть потрібні поради. 

Адреса: 10031, м. Житомир, просп. Незалежності, 13 Телефони:
E-mail: info@luch-mebli.com.ua (067) 411-45-50
Skype: luch-mebli.com.ua (063) 727-60-73