Житомирянин Володимир Демчук виграв Кубок світу з кікбоксингу WАKО

Житомирянин Володимир Демчук на прізвисько «Дядя ВОВА» став володарем Кубку світу з кікбоксингу WАKО 2016, який 11-15 травня відбувся у столиці Угорщини, місті Будапешт. Наш кікбоксер виграв золото у ваговій категорії до 69 кг у розділі кік-лайт.

Про це повідомляє сайт Спортивний Житомир.

Разом і Володимиром Демчуком у його ваговій категорії були заявлені файтери з Молдови, Сербії, Туреччини, Казахстану, Угорщини, Словаччини, Австрії та інші. Жереб у першому поєдинку звів поліщука з молдаваном Panainte Vitalie, але для житомирянина це був тільки розігрів. Результат – перемога по очкам.

У другому двобою «Дядя Вова» зустрівся з представником Туреччини Bozatli Batuhan і переміг його за одноголосним рішенням суддів.

Фінальний бій без перебільшення можна назвати прикрасою турніру. Володимиру протистояв українець, представник Кривого Рогу, Юрій Перетятько. У найзапеклішій боротьбі житомирянин вирвав перемогу та відстояв честь нашого поліського краю.

Довідково

Володимир Демчук на прізвисько «Дядя ВОВА» – заслужений майстер спорту України, вихованець Житомирської ДЮСШ «Авангард», випускник факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка, тренується під керівництвом заслуженого тренера України Гопанчука Вячеслава Анатолійовича.