До кінця року безкоштовно кормитимуть соціально малозахищені верстви населення м. Житомира.
Про це пише “Вісник державних закупівель”.
Департамент праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради замовить послугу у двох підприємців міста.
Так, на території Богунського району кормитиме ФОП Хомич Поліна Станіславівна. За 9610 обідів їй заплатять 239 тис. 769.5 грн. (без ПДВ).
Стільки ж обідів і за таку ж ціну має надати і ТОВ “Кафе № 7”, тільки в Корольовському районі.
ТИЖНЕВЕ МЕНЮ на 2016 рік
Понеділок | ||
№ з/п | Назва страви | Вихід, (г) |
1 | Масло вершкове | 10 |
2 | Салат зі свіжої капусти | 90 |
3 | Суп картопляний з гречаною крупою | 250 |
4 | Котлета зі свинини | 100 |
5 | Пюре горохове | 150 |
6 | Булочні вироби власного виробництва | 50 |
7 | Хліб | 120 |
8 | Чай з цукром | 200/5 |
Вівторок | ||
№ з/п | Назва страви | Вихід, (г) |
1 | Масло вершкове | 10 |
2 | Салат з варених буряків | 90 |
3 | Суп овочевий зі сметаною | 250/10 |
4 | Тефтелі зі свинини з соусом | 120/100 |
5 | Каша пшенична | 150 |
6 | Булочні вироби власного виробництва | 50 |
7 | Хліб | 100 |
8 | Чай з цукром | 200/5 |
Середа | ||
№ з/п | Назва страви | Вихід, (г) |
1 | Масло вершкове | 10 |
2 | Салат «Рубін» | 80 |
3 | Суп картопляний з горохом | 250 |
4 | Биток рибний з соусом | 75/50 |
5 | Макаронні вироби відварені | 200 |
6 | Булочні вироби власного виробництва | 100 |
7 | Хліб | 150 |
8 | Компот із свіжих фруктів, ягід або із сухофруктів | 200 |
Четвер | ||
№ з/п | Назва страви | Вихід, (г) |
1 | Салат зі свіжої капусти | 50 |
2 | Борщ із свіжої капусти зі сметаною | 250/10 |
3 | Котлета куряча з соусом | 75/50 |
4 | Пюре картопляне з вершковим маслом | 150/5 |
5 | Булочні вироби власного виробництва | 100 |
6 | Хліб | 150 |
7 | Компот із свіжих фруктів, ягід або із сухофруктів | 200 |
П’ятниця | ||
№ з/п | Назва страви | Вихід, (г) |
1 | Салат зі свіжих або солоних огірків з цибулею (в залежності від сезону) | 60 |
2 | Розсольник зі сметаною | 250/5 |
3 | Сосиски відварені | 100 |
4 | Каша вівсяна з вершковим маслом | 150/5 |
5 | Булочні вироби власного виробництва | 100 |
6 | Хліб | 150 |
7 | Компот із свіжих фруктів, ягід або із сухофруктів | 200 |