Патрульна поліція буде штрафувати водіїв, які паркуються на Михайлівській

У Житомирі вул. Михайлівська офіційно стала пішохідною, адже працівники комунального підприємства «Міськсвітло» нарешті встановили дорожні знаки “пішохідна зона”. Тепер патрульні поліцейські Житомира почнуть штрафувати водіїв, які їздитимуть чи паркуватимуться на вул. Михайлівській.

Про це повідомляє сайт Житомир.today.

У прес-службі патрульної поліції також закликали громадських активістів звернутися до міськради та ініціювати рішення про обмеження в’їзду на вул. Михайлівську вантажівок, тобто тих автомобілів, які займаються підвозом продуктів у заклади грпомадського харчування та магазини. Зокрема патрульні пропонують обмежити у часі заїзд на пішохідну вулицю автомобілям, які обслуговують відповідні заклади.

Варто зазначити, що громадські активісти вже неодноразово зверталися до місцевої влади з вимогою зробити вул. Михайлівську дійсно пішохідною, поставити шлакбаум та пропускати лише автомобілі тих людей, які дійсно живуть на цій вулиці. Ще одна громадська ініціатива щодо Михайлівської – обмежити в часі підвіз продуктів у магазини та заклади громадського харчування.

За словами заступника мера Житомира Дмитра Ткачука, поки що подібні рішення, ні на сесію, ні на виконком виноситись не будуть, а вирішувати проблему з порушниками, тобто автомобілями, які їздять та паркуються на Михайлівській – робота патрульної поліції.

Нагадаємо, що проблемою пішохідної Михайлівської активісти переймаються вже не перший рік.