Під Житомиром зіткнулися дві автівки: загинули двоє людей

7 червня 2016 року на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі сталася ДТП за участі автомобілів «Мерседес Спринтер» та «Рено Мастер». У результаті на місці пригоди від отриманих травм загинули водії обох транспортних засобів та травмовано ще 3 людей.

Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Пригода сталася близько 16.10 на 144 км дороги Київ-Чоп, поблизу с. Сонячного Житомирського району.За попередньою інформацією, причиною ДТП стала раптово виникла технічна несправність автомобіля «Мерседес Спринтер», пов’язана із пошкодженням колеса.

У результаті транспортний засіб опинився на зустрічній смузі руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Мастер», за кермом якого перебував 45-річний житель Волинської області.

Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди, як і водій «Мерседеса», як з’ясувалось, 37-річний житель Закарпатської області.

Також до лікарень обласного центру з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено ще трьох людей.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхіді слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП.