Поки житель Житомирщини святкував День народження, його хату пограбували

Без категорії

Близько півночі до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від 38-річного жителя с. Романівки про те, що повернувшись додому він виявив у своєму будинку розбите вікно та зникнення вартісних речей.

За таких обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що з оселі викрадено два DVD-програвача, шуруповерт та болгарку.

– У ході першочергових заходів ми встановили, що до крадіжки може бути причетний 51-річний чоловік, який проживає неподалік , – розповів т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олександр Богун. – Підозрюваний у скоєнні злочину зізнався й пояснив, що обікрав сусіда, допоки той святкував день народження в іншому місці.

У домогосподарстві чоловіка вилучено чуже майно.Відомості про подію були внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як повідомляють у поліції, за чинним законодавством чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.