Reebok випустить точну копію черевик Alien Stompers

Компанія з виробництва спортивного одягу і взуття Reebok випустить точну копію черевик Alien Stompers, розроблену в 1985 році спеціально для зйомок фільму Джеймса Кемерона «Чужі». Черевики надійдуть у продаж в День Чужого, який буде відзначатися шанувальниками кінофраншизи 26 квітня. Про це повідомляє Highsnobiety.

Модель буде доступна на сайті Reebok і в окремих магазинах бренду в двох варіантах: висотою до середини щиколотки (у фільмі таке взуття носила лейтенант Ріплі у виконанні Сігурні Уівер) і трохи вище щиколотки (такі черевики були на андроїд Бішопі, якого зіграв Ленс Хенріксен). Ціна на взуття і розмірний ряд не повідомляються. При цьому в Україні усі моделі взуття можна знайти тут – на reebok.kiev.ua. Гарних покупок на рибок Україна!

День Чужого запропоновано відзначати з цього року 26 квітня. Дата вибрана на честь вигаданої планети Ахерон LV-426, на якій у всесвіті кінофраншизи виявляють агресивний інопланетний організм ( «Чужого»). У цей день компанія Fox планує показати перші два фільми, «Чужий» і «Чужі», в деяких американських кінотеатрах. Також буде випущена аудіокнига «Чужий: З тіней» (Alien: Out of the Shadows) за участю актора Рутгера Хауера.

Кінофраншиза про «Чужих» включає в себе фільми «Чужий», «Чужі», «Чужий 3», «Чужий: Воскресіння», а також ряд спін-оффов ( «Чужий проти Хижака» і інші) і оповідає про боротьбу землян з агресивним інопланетним організмом. Головною героїнею чотирьох фільмів є лейтенант Еллен Ріплі, зіграна актрисою Сігурні Уівер.

Reebok – міжнародна компанія з виробництва спортивного і повсякденного одягу і аксесуарів, її штаб-квартира розташована в передмісті Бостона Кентон (штат Массачусетс).

Нагадаэмо, компанія Reebok Classic представила нову колекцію, натхненну досягненнями в світі великого тенісу. 

У лінійку увійшли кросівки в стилі ретро, створені на базі моделей Club C, NPC і NPC UK, а також спортивний одяг. Всі вироби виконані з високоякісних матеріалів глибоких кольорів: бежевий, відтінки червоного і сливового, а також темно-синій і хакі. Дизайнери віддали належне архівних моделям, представивши автентичні зразки кросівок, сорочок-поло і світшоти