Таємнича і Sакральна Історія міста ЖИТОМИРА

Таємнича і Sакральна Історія міста ЖИТОМИРА

з бібліотеки Ярослава Мудрого…


Тих хто несе людям світло знань і мудрості оголошують божевільними, ворогами і навіть як Христа готові вбити. 

Чому так діється ви дізнаєтеся з написаного.

Вперше у вас є можливість ознайомитися про істинно таємничу і сакральну історію про місце де взяла життя лат. ГОМ – людина, – місто Житомир і тощо.

Згідно легенд місто було нібито засновано Київським воєводою на імя Житомир.

З іншого припущення деяких місцевих і тощо краєзнавців місто отримало свою назву від того, що тут вирощували ЖИТО з якого робили ХЛІБ і тощо.

Все це є наполовину правдою, але не є повною і ІСТИНОЮ історією.

У Хрестовоздвиженському Храмі при СРСР під час ремонту на глубині 3 метрів було знайдено камяного хреста з написом на нім.

Замість того щоб його дослідити, його просто викунули як сміття на смітник і палили на нім вогнище щоб знищити.

Згодом з великими труднощами і перепонами Хрест таки поставили на те місце де ізначально він стояв, але коли Храм передали РПЦ МП Житомирської епархії епископ Никодим вивіз Хреста з Житомира і намагався його знищити.

Попи злякалися бо напис на ньому це розповідь про справжню історію, яка їм невигідна і розкриває їхню наглу брехню.

На цьому хресту стоїть дата встановлення цього хреста – 30 рік, і ким – І Х – Ісус Христос.

Всі чомусь намагалися і намагаються не помічати того факту,що Ісус Христос таки був і певний час жив на Русі, і залишив тут немалий слід свого перебування.

Взгляніть на ікону (фото зверху) в Андріївській церкві Києва і вам все стане зрозумілим.

На іконі зображено Андрія первозванного і також там зображено Ісуса Христа, що є підтвердженням того, що Ісус Христос ставив хреста і на київських горах.

Мало хто знає, що було встановлено два хреста. Один в Житомирі, а інший у Києві. Житомирський хрест зберігся, а Київський зник завдяки інституту археології України, а точніше його директору, якого на цю посаду поставили при СРСР з подачі ЦК Компартії України, членом якої він був. На жаль він не один такий хто сидить в кріслі ще з тих часів.

Як ви бачите при написанні текста на хресті було використано латинь, грецьку, а також єгипетські символи і все це робилося щоб заплутати читачів і не уможливити прочитання істинного змісту напису на хресті і цим убезпечити родину Христа, Івана Богослова, і інших сподвижників Христа про місце їхнього перебування. На той час їм загрожувала небезпека.

Ми показали вам лише деякі ДОКАЗИ перебування Ісуса Христа на Україні, які псевдо історикі якщо бачать то спотворюють, а в більшості своїй не хочуть бачити щоб не мати конфліктів з попами і іншими ненавидящими Ісуса Христа сатаністами і тощо.

Житомирський «історик» Мокрицький Г. всіх переконує, і явно не без вигоди для когось, що це є козацький хрест, але навести аргументи на підтвердження своїх слів не може.

Служителів культів зрозуміти можна. Їхнє завдання, а особливо католицької церкви, за будь яку ціну не допустити щоб всплила істинна історія про Ісуса Христа, що він таки був одружений і мав сімю – дітей, які змушені були від них ховатися від переслідування.

Ніхто не міг представити, що сімя Ісуса Христа живе серед СКИФІВ, і сам Ісус Христос тісно повязаний зі скифами, але вороги Його цього не відали і не знали тому писали про Нього що кому в голову збреде. Не знали звідкіля матеріальна і фінансова можливість Ісуса Христа проповідувати по всьому світу та розповсюджувати своє вчення – Християнство. З історії викинули, що 33 року по Р.Х., орди Римських легіонерів та Греків вторглися на територію Скифів і поголовно стали вирізати населення і грабувати. Їхні потомки і сьогодні нищать нашу історію, грабують люд, державу. Але повернемося до нашої історії.

Після тривалих подорожей Ісуса Христа по світу та навчання Він прибув до сучасної України щоб заложити тут фундамент Християнства, а також залишити тут свою сім’ю та близьких йому друзів. Прибув Він щоб заложити фундамент для побудови держави Русь.

Одним з тих кого залишив тут Ісус Христос був Його Син на імя ЖИТОМИР.

НІХТО окрім посвячених в цю таємницю людей, даже і не здогадувався, що в імені ЖИТОМИР – «ЖИВОТОМИР – ЖИТТЯ МИРУ» закладено певну інформацію.

Сьогодні саме той час для відкриття вам таємниці написаної нашими предками, яку вони ретельно зберігали, щоб передати нащадкам свою велику історію. Той хто думав чи думає, що все втрачено той глибоко помиляється. Тож ми вам покажемо і розповімо лише невеличку історію описану у Книгі історичній з Бібліотеки Ярослава Мудрого, яка зберіглася.

Перше, на що хочу звернути увагу читачів, а особливо житомирян, що слово ЖИТОМИР починається з букви «Ж», яка є монограмою Ісуса Христа «ІХ» та Його родовим Гербом, який зображений на саркофагі Князя Русі – України Ярослава Мудрого в Соборі Святої Софії КиЄВА – ЄВА Мати всього Живого і Роду українського Русі – України.

ЩО РОЗПОВІДАЄ слово ЖИТОМИР

ХЛІВ – господарська будівля в селі для свійської тварини та птиці.

БЕТЛЕХЕМ – Вифлеє́м, також Віфлеє́м (івр. בית לחם‎ Бет-лехем «Дім (будинок…) хліба»; араб.  يتلحم ‎Бейт-лахм «будинок м’яса») місто у Палестині, історично відноситься до коліна Юдиного. До цього називався ЄФРАТ.

Зверніть особливо увагу на той факт, що місцевість де знаходиться Житомир, в древності СКИФИ теж називали ДІМ ХЛІБА, або ще ЖИТНИЦЕЮ тому, що навколо Житомира СКИФИ, які жили тут займалися землеробством і садили ЖИТО, яким торгували з греками і тощо. Цей факт не був відомий нікому окрім Скифів, бо в цій стороні чужі – іноземці не бували до 10-11 століття…

Тому коли Іван Богослов писав історію про Ісуса Христа то вживав слова «ДІМ ХЛІБА» маючи на увазі ЖИТОмир. ЖИТО це ХЛІБ і ЖИТЛО два в одному.

Цікаво те, що словом ЖИТЛО називали ДІМ де зберігали ЖИТО.

Слово ЖИВОТ – ЖИТТЯ теж пішло від слова ЖИТЛО використавши АНАГРАММУ – перестановку букв в слові для отримання іншого слова.

ЖИТЛО – ЖИVОТ – ЖИВОТ тобто нашу букву «Л» перевернули і отримали латинську букву «В/V). Так отримували інші слова.

Слово ЖИВОТ називалося ЖИТТЯм тому і ще, що Жінка і тощо носили ПЛОД свій – ДИТИНУ в ЖИВОТі, і тому ЖИВОТ називали місцем ЖИТТЯ плоду.

Місце – ЖИТЛО – ЖИВОТ де ЗАРОДЖУЄТЬСЯ і ЖИВЕ нове ЖИТТЯ – ДИТИНА. 

Місцевість з якої починається певний РОД називали ЖИВОТ – ЖИТЛО – ЖИТО і тощо.

Подивіться уважно на єврейське слово БЕТЛЕХЕМ (Віфлеєм) і задайте собі питання:

Чи є випадковим те, що в слові БЕТЛЕХЕМ присутні не єврейські слова?

Звідкіль у них такі слова, ХТО їм їх писав, і був за національністю?

БЕТЛЕХЕМ ЕМ ЄЛЕ (Ель-Бог) БЕЛЕ ХЛЕБ.

В слові ЖИТОМИР є слова і можна прочитати:

лат. VIV- життя, ЖИВОТ, ЖИТЛО, СКИТ, ІСУС ХРИСТОС; лат. ГОМ-людина:

ВОТ ЖИТТЯ МОВИ і СКИТ, ЖИТЛО ІХТИ-риби; ВОТ ХТО ТИ – МИ.

Це говорить ДЕ і КОЛИ зародилося – взяло початок на Русі – Україна Християнство як Віра і ХРИСТИЯНИ як Нація українців.

ЖИТОМИР це ГеО-земля, ЛОК-місце де ТеО- Бог створив ГОМ – людину з праху земного і дав їй ЗНАННЯ і НАУКИ.

ЖИТОМИР це місце зародження не просто людини, а людини РОЗУМНОЇ, яка сіяла ЗНАННЯ і НАУКИ по всьому світу. Несла СВІТЛО – ЗНАННЯ і МУДРОСТІ туди де панувала ТЕМРЯВА – відсутність ЗНАНЬ, НАУК, безграмотність і тощо.

Графіті 12 століття:

ХТО Є ХРИСТИЯНИ (КРЕСТЯНЕ)

ХРИСТИЯНАМИ (КРЕСТЬЯНЕ) несущі свій ХРЕСТ (КРЕСТ) тобто займаються своєю роботою) в древності називали тих, хто ЗАЙМАВСЯ і ВЧИВ інших ЗЕМЛЕРОБСТВУ, веденню домашнього господарства і тощо. Тоді ще НЕБУЛО СІЛ і тощо, а були лише невеликі племенні поселення, які позначалися лише для того, щоб відрізняти певну місцевість і люд що жив там. Першими людьми були ті хто порав землю, держав худобу щоб прогодуватися і цими людьми були саме ХРИСТИЯНИ (КРЕСТЬЯНЕ), які мали свою релігію – віру… З часом зявилися Села і міста, але це було набагато пізніше.

Часто Християнина називають СЕЛЯНИНОМ не розуміючи, що СЕЛЯНИНОМ є той,  хто мешкає в СІЛЬСЬКІЙ місцевості – СЕЛІ, але не займається землеробством і тощо.

Як вже було сказано, що поняття ХРИСТИЯНИН ізначально на території сучасної України, визначало людину – ЗЕМЛЕРОБА, ПАСТУХА, але згодом це було втрачено.

З часом певні назви зникають, а на їх місце приходять інші, але є чимало прикладів повернення давно забутих назв міст, вулиць і тощо. Так після зародження релігії ХРИСТИЯНСТВО названої на честь Ісуса Христа, ХРИСТИЯНАМИ стали називати послідовників Ісуса Христа. Ми знову маємо ДВА в одному: ХРИСТИЯНИН по Вірі, і ХРИСТИЯНИН (крестьянин) по роду певного заняття…

Поєднання ДУХОВНОГО і МАТЕРІАЛЬНОГО в ОДНІЙ людині є ГАРМОНІЄЮ, бо не ХЛІБОМ єдиним ЖИВЕ людина.

Ісус Христос був БОГОМ – ДУХОВНО і заодно ЛЮДИНОЮ – МАТЕРІАЛЬНО, тобто в ОДНОМУ поєднано було ДВА єства – БОЖЕ і ЛЮДСЬКЕ.

Релігія ХРИСТИЯНСТВО, Віра ХРИСТОВА, а ХРИСТИЯНИНА називають Православним, Католиком і тощо. Це є НЕПРАВИЛЬНО, і це всерівно, що називати ЯБЛУНЮ ВИШНЕЮ чи гірше того – КОВБАСОЮ.

Краще ніж Тарас Шевченко сказати про СПРАВЖНІХ УКРАЇНЦІВ неможливо:

Як одурюють тих хто не знає ні грецької, ні латині, ні іврита:

Подивіться як дехто тлумачить походження слова МЕСІЯ і подає їх написання грецькою неправдиво.

ПОМАЗАННИК – (Месія) гр.Χριστός,Христос – це є ФАЛЬШИВКА.

Насправді слово ПОМАЗАННИК – грецькою пишеться «το χρίσμα», а слово МЕСІЯ гр. пишеться- Ο Μεσσίας. Так фальсифікували історію.

Що означають слова:

Помазання – єлеопомазання маслом (єлеєм) є частиною церемонії при возведенні Царів на престол і посвяті священиків у сан.

Меса (лат. Missa) — основна літургійна служба в латинському обряді Католицької Церкви.

Етимологія слова «меса» згідно однієї з гіпотези вважають, що сходить до лат. missio – «місія, послання».

МІСІЯ – поселення де працюють місіонери.

Місіоне́р — проповідникпевної релігії чи вчення, який поширює їх.

Машиах (מָשִׁיחַ, з івриту буквально «помазаник») — в іудаїзмі ідеальний цар, спаситель (Месія), який принесе порятунок народу Ізраїлю» і здійснить «порятунок людства».

СЕМінаріЯ (відлат.seminarium — «розсадник») —навчальний закладдля підготовки духівництва.

СЕМІНАРИСТ – учень навчального закладу для підготовки духівництва.

Запамятайте ці слова бо до них ми ще повернемося:

                                     СЕМ 

СЕМінарист,СЕМ (інар) І Я (МЕС ІЯ).

Як народжувалися слова з інших слів:

Достатньо примінити АНАГРАММУ – поміняти в слові місцями букви і тощо, як ми отримаємо інші слова з цього слова, які нам багато чого розкажуть, проллють світло на істинний зміст і походження слова.

Наприклад:МаШИах в ісламі є ІСА – євр. ІША (ИША).мАШИах – ИША – ИСА-ІСА (МИ(І)ША; ШАХ; МонАХ; МонАрХ; АлАХ;ШАМАн;

ИШлАМ – ІСЛАМ; ІСлАм-ІСА. МАШіАх- МАША-МАРІЯ.

Зверніть увагу на арабське слово МАСІХ- Месія і євр.МАШИАХ, як вони схожі наче рідні брати. МАСІХ містить в собі слово ІСА-ІША і додавши букву «Л» в слово ІСАМ,що єв слові МАСІХ, ви отримаєте слово ІСЛАМ.

А тепер ми вам покажемо, що насправді означає слово МЕСІЯ і історія його походження. А для цього треба зробити так щоб можна було прочитати істинне значення слова.

З наведеного ви бачите слова, які говорять про зміст і значення слова

МЕСІЯ. «СЕ-ЦЕ (ЦЕЙ) СІЯВ і СІЄ СІМ’Я-СЕМЯ».

Що означає СІЯТИ СІМ’Я (СЕМЯ,СЕМЕНА,НАСІННЯ):

1. Розсипаючи, закладати насіння в грунт (для майбутнього врожаю).

2. перен. Поширювати, впроваджувати (які-небудь ідеї, думки, погляди).

СІЯТИ СВІТЛО ЗНАННЯ і МУДРІСТЬ. Сіяти добро…

Посієш вчинок — пожнеш звичку, посієш звичку — пожнеш характер.

Що посієш те і пожнеш.

Мало хто даже здогадується, що Ісус Христос був ВЧИТЕЛЬ (РАВВІ) ДУХОВНОГО закладу – СЕМІНАРІЇ при своїй ЦЕРКВА, і тому Його СЕМИНАРІСТИ Його – УЧНІ, називали МЕСІЯ, тобто Той ХТО ВЧИВ НАУКАМ, ПОШИРЮВАВ Слово Боже, ЗНАННЯ.

ВПРОВАДЖУВАВ ВСІМ СВІТЛО ЗНАННЯ і МУДРІСТЬ.

Все інше є видумка тих хто фальсифікував історію.

СЕМ

І Я

СЕМ (інар) І Я (МЕС ІЯ).

Ми показали істинне значення слова МЕСІЯ і історію його походження. Показали як все спотворено. Але як кажуть розумні люди і не дарма, що Бог Шельму мітить, і все таємне з часом стає явним…

Не лишнє буде для вас, і корисним, уважно подивитися на слово ХРЕСТоМАТІЯ, в якому на ваше здивування ви побачите в ньому ЧИСТО УКРАЇНСЬКЕ слово ХРЕСТ. Дехто скаже, і буде волати, що все це є випадковість, але немає тут ніякої випадковості.

Все в природі є ЗАКОНОМІРНИМ, і наслідком певних дій.

ХРЕСТОМАТІЯ (грец. chrestomátheia, відchrestós – корисний і manthano – ВЧУСЯ, а точніше НАВЧАННЯ) НАВЧАЛЬНА книга, що представляє собою збірник систематично підібраних матеріалів з якої- небудь галузі знання — художніх, мемуарних, наукових, публіцистичних чи уривків з них, а також різних документів. Такою книгою є також і Біблія…

Не дивує вас, що грецьке слово ХРЕСТО chrestós,що означає КОРИСНИЙ, майже ідентичне зі словом ХРИСТОС і містить в собі ЧИСТО УКРАЇНСЬКЕ слово ХРЕСТ, яке на грецькій мові пишеться Σταυρός, а Слово Христос на грецькій пишеться Χριστός- ХРІОТОС і аж ніяк не є ідентичним буква в букву зі словом ХРИСТОС. При цьому треба враховувати той фак, що греки багато чого у нас запозичили і тому є певні збіги. Ми не оговорилися. Саме у нас брали, а не ми у них.

Але НІХТО окрім самого Христа і тому кому Він сказав НЕ ЗНАВ, і НЕ ЗНАЄ найголовну таємницю слова ХРИСТОС, – що воно означає ВЧИТИСь, УЧИТИСь, ВЧИТИ, УЧИТИ. Ось чому Його називали євр.РАВВІ – ВЧИТЕЛЬ.

Остаточне походження слова ХРИСТОС ми пока залишаємо таємницею.

Підсказку ми дали, то нехай вчені уми розгадають, якщо зможуть та хватить у них розуму. Тож зачекаємо від них відповіді і демонстрацію ними своєї тупості і бездарності.

Ми з усією відповідальністю ЗАЯВЛЯЄМО, що імя ІСУС ХРИСТОС є чисто українське, і не має жодного відношення ні до греків, ні до євреїв і іже з ними.

Ми готові це ДОВЕСТИ, якщо прийдеться то і у суді.

Не лишнім буде сказати, що слова ХРЕЩЕННЯ – ХРЕСТИТИ – ХРЕСТИТИСЯ та ХРИСТИТИ – ОХРИСТИТИ є різні за своїм внутрішнім змістом і значенням.

Так слова ХРЕЩЕННЯ, ХРЕСТИТИ, ХРЕСТИТИСЯ, ОХРЕСТИТИСЯ означають: накладувати на себе ХРЕСТне знамення, здійснювати чисто релігійний обряд-церемонія, омивання водою, окропляти водою – освячувати і тощо, а слова ХРИСТИТИ – ОХРИСТИТИ – ОХРИСТИТИСЯ означають: ВЧИТИ- нести ЗНАННЯ людям і Слово Боже, ВЧИТИСЯ, НАВЧИТИСЯ, НАВЧИТИ.

Тож не варто трактувати слова неправдиво.

Ми вам показали як СФАЛЬСИФІКУВАЛИ історію і бажане видали за дійсність.

Про нас, і нам, сказано і написано чимало, але як казав Ісус Христос:

«ДИВИТИСЯ будете, але НЕ ПОБАЧИТЕ…»

Пропонуємо добре ПОДУМАТИ чого і кому Ісус Христос сказав:

«Але ви – вибраний рід, священство царське, народ Святий (Свята РУСЬ), люд власности Божої, щоб звіщати чесноти Того, Хто покликав вас із темряви до дивного Світла Свого, колись «не народ», а тепер народ Божий, колись «непомилуваний», а тепер ви помилувані!» 1 Послання Петра гл.2: 9-10.

… і пізнаєте правду,- а правда вас вільними зробить»

Хто НАУКУ Мою берегтиме, не скуштує смерті повік.

Ісус же сказав:  “ще недовго побуду Я з вами, та й до того піду Хто послав Мене.

Ви будете шукати Мене,- і не знайдете; а туди, де Я є, ви прибути не можете”…

Єван. Ів. гл.7:33-34.

Ісус же сказав їм: «Я – ХЛІБ ЖИТТЯ… Бо Я з НЕБА зійшов не на те, щоб волю чинити Свою, але волю Того, Хто послав Мене. Я той ХЛІБ, що з НЕБА зійшов.

Це не значить, щоб хтось Отця бачив, – тільки той Отця бачив, хто походить від Бога.

Зоставляю вам МИР, МИР Свій вам даю. Єв.Ів. 14:27.

ХЛІБ – ЖИТО мир з НЕБА тобто УКРАЇНА – УРАН – НЕБО.

Тут доречно згадати молитву Ісуса Христа і все стане зрозумілим:

«Отче НАШ, що є на НЕБІ і на ЗЕМЛІ…»

А ось, що казав Ісус Христос євреям:

Коли б ви Божі діти були, то чинили б діла Божі. Ваш батько – ДИЯВОЛ, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку…він неправдомовець і батько неправди. А Мені ви не вірите, бо Я правду кажу.

Хто від Бога, той слухає Божі слова; через те ви не слухаєте, що ви не від Бога.

А тепер до вас заповідь цяя, «священники»!…

І пізнаєте ви, що Я заповідь вам цю послав щоб був заповіт Мій з Левієм, каже Господь. Заповіт Мій з ним був для ЖИТТЯ та для МИРУ”. ЖИТОМИРУ.

Біблія. Книга пророка Малахії гл.2:4-5.

Звідкіля взялися слова і знання про ІНЬ та ЯН:

ІНь і ЯН (кит.陰陽, yin-yang та від укр. корІН-НЯ- корІНЬ) – основні понят-тя давньо китайської натурфілософії, космічні полярні сили, що постійно переходять одна в одну (жіноче – чоловіче), (світле – темнее), (активне – пасивне), (добро – зло)… Графічне зображення:У даосизмі і конфуціанстві зображається у вигляді хвилястої лінії, вписаної в коло, яка розділяє його на світлу і темну половини з крапками протилежного кольору в заокругленні кожної з них (т.з. тайцзі-ту). . Цитати:Небо – це ЯН, а земля – ІНЬ. Весна – це ЯН, а осінь – ІНЬ. Літо – це ЯН, а зима – ІНЬ. День – це ЯН, а ніч – ІНЬ. Діяльність – це ЯН, а відсутність дії -ІНЬ. Чоловіки – це ЯН, а жінки – ІНЬ. Батьки – це ЯН, а сини – ІНЬ. Люди із широким світоглядом – це ЯН, а обмежені – ІНЬ. Одруження та народження – це ЯН, а помирання – ІНЬ.

Тож ви бачите хто дав їм ці знання. А дав їм це Мудрець ФУСІ С РУСІ.

Цим ми показуємо вам на скільки наші предки були освітченими – МУДРИМИ і ГЕНІЯМИ коли могли в одному слові ЖИТОМИР і тощо розповісти історію, що займе не одну книгу. Для них кожна буква і крапка щось означала і мала своє місце.

Кожен значок і символ мав і не одне значення.

Те, що вони писали НІХТО не зміг прочитати і даже не здогадувався про те, що таким чином писалася і передавалася велика історія українців..

Назва Собору Святої СОФІЇ теж обрана не випадково і говорить не тільки про МУДРІСТЬ, але і про РОД МУДРЕЦІВ.

СОФІЯ (СоФИя – СИФ) КиЄВА є ДУХОВНИЙ ЦЕНТР Русі – України на відміну від ЖИТОМИРА, який є ЦЕНТРОМ МИРУ і ПОЧАТОК зародження ГОМ – людини.

УкРАїНа є НЕБО – УРАН,– КРАЇНА НАУК У РАЇ, а ЖИТОМИР є ЗЕМЛЯ – ГеО.

СОФІЯ названа в честь дочки Ісуса Христа, яку звали СОФІЯ, але це окрема історія КиЄВА, яку ми обовязково розповімо згодом.

Зверніть увагу, що грецьке слово ТеО – Бог, взято з чисто українського слова ОТЕць.

Своїми публікаціями ми намагаємося і хочемо:

ВСТАНОВИТИ історичну справедливість, ЗУПИНИТИ маніпулювання іменем Христа,

ПРИПИНИТИ під маскою ХРИСТИЯНСТВА ведення грязного бізнесу деякими ділками, обдирання народу та одурення і без того обдурених людей.

Питання висвітлення істинної історії України, Житомира, Києва та історії про Христа і тощо, ні в якій мірі не спроможне вплинути чи змінити тієї вагомості короткого земного життя всіма нами горячо любимого Вченого та Господа нашого Ісуса Христа. Його ролі в світовій історії, але відкриє ще одну невідому сторінку з Його життя та дасть людству в повній мірі осягнути представлення про Нього та Його вплив на світову історію людства. Ніщо і ніхто не мають і дещиці тієї вагомості, спроможності зрівнятися з коротким земним життям Ісуса Христа.

Сподіваємося на те,що влада міста Житомира в особі її голови Сухомлина С.І зробить, якщо схоче, все можливе для повернення памятки історії міста – камяного Хреста на місце де він був поставлений самим Ісусом Христом, на Замковій Горі м.Житомира біля Храму.

Це є наше публічне звернення і прохання до міської влади через засоби масової інформації.

Ми віримо в те, що неминуче прийде час коли називатися ЖИТОМИРЯНОМ чи КиЄВЛЯНИНОМ, тим паче УКРАЇНЦЕМ буде за ВЕЛИКУ ЧЕСТЬ. Майбутні покоління українців будуть пишатися своєю історією, якої немає ні в кого окрім нас.

Ми віримо в те, що нащадки наші будуть більш розумними і свою історію будуть берегти і примножувати великими і славними ділами як це робив Ісус Христос.

Житомир дав РОДину великих людей як Святий Іван Богослов – прадід роду Святих Князів Русі – України, які зробили Русь Україну могутньою, високоосвітченою та з якою за честь було побрататися великим державам.

Питання вивчення і дослідження історії Житомира залишається на совісті міської і обласної влади, їх чиновників з відділів культури і тощо, які зобовязані дбати про історію Житомира, а не займатися лише балаканиною і вдавати вигляд роботи.

Примітка.

В подальшому буде опубліковано надто СКАНДАЛЬНА на весь світ ІСТИННА історія Християнства, яка ВИКРИЄ брехливість багатьох та їх фальсифікацію історії в тому числі України, Риму- Ватикану і тощо.Ви дізнаєтеся як вас нагло ОДУРИЛИ і ОДУРЮЮТЬ спритні ділки та на вашій же історії заробляють мільярди, жирують і тощо.

Ще раз кажемо вам, що ми оприлюднили лише частину того, що маємо щоб не визвати у вас сильного шоку від тієї неправди, яку вам підсунули.

Володимир Радзюк