Таємниця Княжих знаків на монетах та саркофагі Ярослава Мудрого розкриті

Світом правлять не ідеї і думки, а знаки і символи.

Конфуцій.


В цій надто складній, але корисній для України та українців праці брали участь відомі вчені України як Григорій Ніконович Логвін (1910-2001) – видатний український вчений – доктор мистецвознавства, Почесний Академік, заслужений діяч мистецтв України, який видав альбом свій «СОБОР СВЯТОЇ СОФІЇ в КИЄВІ». Також в цій праці брала участь Алла Петрівна Коваль – доктор філологічних наук, професор, і головне справжня Патріотка України та автор унікальної по суті наукової книги «Спочатку було Слово».

Чимало людей прийняло участь в дослідженнях. Серед них є як науковці так і прості люди, які свого часу займалисяся розшифруванням документів і тощо, і всім їм велика сердечна подяка за те, що вони знайшли час і надавали свою допомогу.

Дослідження історії України триватиме,  бо питань на які треба дати відповідь є ще чимало.

Сподіваємося, що праця людей ентузіастів не покриється пилом як у нас часто буває, а приверне увагу суспільства, відповідних державних установ і тощо та дасть Наукі України можливість закрити всі ті прогалини, які існують в неї, виправити помилки, а також викинути з неї все те, що внесено в неї і гальмуює її розвиток та шкодить Україні.

Перш ніж сьогодні з повною впевністю на всі 100% заявити про те, що Українську Націю нарешті остаточно ідентифіковано, прийшлося перелопатити тисячу історичних книг в тому числі Біблію, різних документів з майже усіх країн світу в тому числі і з бібліотеки Ватикану, Олександрії Єгипту і тощо. Проведено детальний аналіз багатьох памяток культури і мистецтв Єгипту, Греції, Риму, Франції, і тощо.

В процесі роботи добуто чимало неспростовних ДОКАЗІВ того, що українці стояли у колиски світової Цивілізації, є прямими потомками першого царя Єгипту Бога РА та Богів Осіріса, Ісіди, Гора. Також добуті неспростовні ДОКАЗИ того, що Українська МОВА і писемність існували ще в ті древні часи та є прародительнецею інших мов і язиків.

Те, що нам греки принесли абетку і навчили нас писати та читати є наглою брехнею.

Це ми їх вчили, а не вони нас.

Виявлено, що саме українці були тими, хто поширював знання і науки по всьому світу, хто писав і поклав початок історії всього світу в тому числі і взяв участь у написанні Біблії.

Мало хто даже здогадується, що серед тих, хто брали активну участь разом з Ісусом Христом у поширенні релігії Християнство по всьому світові були українці.

Українці навчили людство землеробству, заклали фундамент світового Права, і тощо.

Українці мають право знати хто вони, і що вони є нащадки тих, кому весь цивілізований світ має дякувати і шанувати за те, що вони їм дали і навчили.

В процесі дослідження виявлено чимало фактів умисної фальсифікації історії України як зі сторони деяких продажних псевдонауковців України так і Москви, Риму і тощо.

Є ще ті, кому дуже не хочеться, щоб всплила правда, яка виведе на чисту воду чимало шахраїв і спотворювачів істини та поставить Україну на перше місце в світовій історії.

Деяких учасників досліджень шантажували, намагалися підкупити, погрожували і тощо.

На превеликий жаль, зі сторони так званої «Академії наук» України і деяких її псевдовчених підтримки не було, хоча за своїми прямими обовязками – це їхня робота досліджувати, яку вони не роблять, а лише отримують гроші з кишені народу.

Інститут історії України на чолі з його директором з часів СРСР пора не просто розпустити, а розігнати, бо це є кубло дармоїдів, яке НІЧОГО не робить для дослідження правдивої історії України. Це є паразит на тілі України, який з неї лише висасує кров – гроші, плодить фальшивих докторів, які пишуть фількіни грамоти і тощо.

Влада і керівництво держави як минулої так і сьогоднішньої не бачить і не чує про всі ті неподобства в сфері вивчення та дослідження історії України.

Що то є за наукові інститути, університети України, їх науковці та вчені, які не спроможні були за 25 років Незалежності України дослідити і відповісти народу України на питання: Що означає слово МОВА, УКРАЇНАУКРАЇНА- УКРАЇНА…, і їх історію походження.

Кожний українець з колиски має знати свою історію – це його ПРАВО і Святий обов’язок бо побудувати Націю єдиною, могутньою, і процвітаючою без цього просто неможливо.

У того, що немає минулого, ніколи не буде майбутнього. Такі просто вимирають.

Тільки у нас можливе, щоб за 25 років незалежності України інститути Академії наук та університети не провели жодної наукової конференції з питання княжої символіки. Це свідчить тільки про одне – хтось робить все можливе, щоб сакральна таємниця України ніколи не була розкрита. Кому це вигідно?

Історію України підчищали як чужі, так і «свої», що гірше москаля, знищували все, що говорило про її велику історію, фальсифікували факти, підробляли документи, і тощо. А скільки замордовано і вбито справжніх вчених істориків, спалено інквізицією та розстріляно в гулагах СРСР.

Деякі патріотично налаштовані вчені, науковці і сьогодні скаржаться, що їх змушують під тиском звільнення з роботи і тощо писати фіктивні і спотворюючі істину наукові праці під диктовку всяких чинуш, депутатів і прочої мерзоти, що займає високе керівне крісло і отримують чималі кошти з-за кордону від іноземних емісарів за спотворення істини.

А в що перетворили Святая Святих України «Софія Київська». Там справжнє зміїне кубло розвела директор заповідника Куковальська Н., яка надає приміщення для різних сатанинських збіговиськ з благословення міністра культури України. ЖАХ.

За час керування Куковальською не зроблено жодного серйозного наукового дослідження і розкриття таємниць Софії, її графітних написів і тощо. У Софії відсутні справжні фахівці з питань розшифровки написів і тощо, а їх місця займають дармоїди, які створюють видимість роботи, отримуючи за це гроші з кишені народу.

Чи не пора народу України спитати з них на що йдуть немалі кошти з його карману.

Не думав і не гадав Ярослав Мудрий, що прийде страшний час і в Храмі не буде більше люд християнський України, окрім високих чинів, проводити Богослужіння, а його останки просто нахабно і цинічно викинуть з його саркофага, і все це не без участі тих, хто там працює і керує. Є підозра, що Куковальська Н. причетна до зникнення праха Ярослава Мудрого і спритно все це організувала. Надобності в відкритті саркофагу НЕ було і НЕ має, і бути НЕ МОЖЕ бо це є справжнє святотатство і наруга над памяттю покійного. Це був лише надуманий привід, щоб заявити про нібито пропажу і відвести від себе підозру. Це нагадує, як злодій кричить лови злодія. Хто стоїть за цим кощунством і кому це потрібно і для чого?

Але повернемося від поганого і критики до доброго та коротко розкажемо про те, що було виявлено під час досліджень.

Під час прискіпливого дослідження Княжих знаків на монетах і тощо, виявлено, що вони мають одну спільну основу і фундамент всіх Княжих знаків та вказує на їх родовід.

Безспростовно встановлено, що Княжий род є корінними та чистокровними українцями і всі розмови про те, що вони мають відношення до іншого роду є безпідставними і фіктивними, а історію про них сфальсифіковано.

Скажемо наперед, що не має жодних сумнівів того, що род їх взяв початок з України і поніс в Єгипет свої знання, наукі, і згодом поріднившись з єгиптянами повернувся в Україну.

Є докази того, що 30 року по Різдву Христовім на Україну прибув сам Ісус Христос разом з Іваном Богословим, Андрієм первозванним і тощо щоб встановити хреста на київських горах, але чомусь присутність при цьому Ісуса Христа історики та церква стараються умовчати. Також всім відомо, що Володимир Хрестив люд київський, а не Русь, яка до нього вже була Святою і Освячував її сам Ісус Христос, але цей ФАКТ, що має ДОКАЗИ викинули з історії України. Дехто свідомо вводить в оману люд і плутає древній ритуал ОМИВАННЯ Святою водою новонародженого – тобто змиття прабатьківського гріха з дитини з Хрещенням, яке відбуваєть в зрілому віці і є добровільне прийняття Віри Християнської – тобто Хрещення, ОСВЯЧЕННЯ Святою водою, тобто стає Християнином по Духу – Вірі.

Род Князів України – це род любимого учня Ісуса Христа – род Івана Богослова, який взяв свій початок з України потім перебрався до Єгипту і там проживав.

Іван Богослов у Єгипті, Ізраїлі і тощо проповідував Християнство, а коли трапилася нагода то приїхав на Батьківщину своїх предків – Русь –Україна (Скифія – род від СИФА 3 сина Адама і Єви) і тут залишились його нащадки, які і стали законними Князями Русі.

Предки Івана Богослова по батьковій лінії українці, а по материнській лінії єгиптянка.

Ось чому такі схожі історія про Осириса з Ісусом Христом і чому в слові УкРАїна присутнє слово РА, що означає у єгиптян Бог Сонця, а у латинян РА це РАЗУМ.

У своєму Євангелії Іван БОГОСЛОВ (БОГ СЛОВА) написав: «Спочатку (в начале) було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог». Цим і іншим він натякав на те, що Він є початком роду українського. Але не всі це побачили і зрозуміли.

У Єгипті багато Богів – Бог Сонця РА, Бог Мудрості ТОТ і тощо. У українців свій БОГ – БОГ Слова – писемності і мови, що є родоначальником – БАТЬКОМ фізично, ОТЦЕМ духовно і ГОСПОДАРЕМ роду українського, у якого своя родова символіка і тощо.. Але не забуваймо про БОГА ТВОРЦЯ, який сотворив світ і від якого пішло все і всі, і який є ГОЛОВНИМ над всіма. Від ДУХА є тільки ДУХ, а від ТІЛА є тільки ТІЛО. Так само від Бога є Бог – Божий народ, а від Сатани є сатаністи.

Не посвяченому в таємниці і не освітченому все одинаково і він не знає різниці у багатьох речах, тому його дуже легко одурити, чим користуються шахраї в тому числі і в рясах.

Є слова за формою схожі, але за змістом заложеним в них вони є різні, як слово ЦЕРКВА і ЦЕРКОВЬ. Але дехто не робить між ними різниці і їм все рівно, що в лоб, що по лобі.

Знаком, що ідентифікує род є схожий на дворогу (двозубу) виделку знак Князя Святослава Ігоровича, батька Святого Князя Володимира, що також не випадково прозивали КРАсне Сонечко.. З впевненістю можна сказати, що цей знак до Володимира ніким, і ніколи не змінювався, і йому не менше 10 тисячоліть.

Символ Християнства у Святослава це свідок того, що він був Християнином як і його мати Княгиня Ольга. Тому не дивно, що Володимир пішов його стопами.

Вивчаючи символіку і знаки родів зверніть особливу увагу, і на це є певні підстави:

У египтян число 3 зазначалося сучасною українською буквою «Ш» і асоціювалось зі спільністю ДВОХ элементів, котре приводило до появи нового, ТРЕТЬОГО».

Це є не випадковим, враховуючи той факт, що саме Володимир додав цей ТРЕТІЙ елемент до дворога (двозуба) Святослава, який виявився знаком всього їхнього роду від початку його існування,а не особисто Святослава чи когось іншого.

Це є не що іншим як стилізована форма з головного убора Богині Ісіди.. Такі ж головні убори схожі з єгипетськими також носили жінки на Русі, які називалися «рогата кичка», Все це свідчить, що на Україні цей знак мав сакральне значення для українців.

Цей знак є безперечно ЖІНОЧИМ .

Був також і використовувався і ЧОЛОВІЧИЙ знак, яким є слово РА в слові УкРАїна. Згадаємо з Біблії як з ребРА(БЕРЕ з РА)(ісіДА) АДама Бог створив жінку.Тоді логічно припустити, що ця жінка має мати в собі частину генетичного чоловічого матеріалу. УкРАїна є ВОНА- Мати РОДУ українського. («КіЄВа Мать городов Руських» у Нестора літописця), а в ній РА є ЧОЛОВІК, і вони є одне ціле – сімя. Слова з Біблії: «…і приліпиться чоловік до жінки своєї; і БУДУТЬ ОДНА ПЛОТЬ». Книга Буття: гл.2:24. Ось воно одне ціле. (Брат і Сестра. Чоловік і Жінка- І<(І< іДА).

У Біблії вони як АДам і Єва. Схожість поражає. Випадково це. НІ!

Якщо взяти, що у Біблії двічі пишеться про створення людини. Тож створено ДВА різних роди. Битіє: глава 1 і 2. Порівняйте.

Ісі́да (Ізі́да) (давньоєгипетськеJsj.) — одне з головних божеств єгипетської міфології. За найдавнішими міфами, дочка богині неба Нутта бога землі Геба або бога сонця Ра, який був першим царем Єгипту.

За пізнішими — сестра й дружина бога Осіріса; богиня РОДючості й МАТЕРИНСТВА тобто МАТИ РОДУ.

Якщо врахувати те, що Володимир і Ярослав були Християнами, то безперечно, що вони хотіли бачити у своїх знаках щось повязане з релігією і для цього більш за все при умові збереження основи роду підходили башні Храму чи свічі, або те і інше разом.

Тож ми бачимо на монеті Володимира явно відображено символ у вигляді двох башен Храма в якому з’являються КНИГИ і горить СВІЧА посередині, як символ СВІТЛА Божого, що є Ісус Христос, який теж зображується на монетах.

Замітьте, що звичай ставити свічки в храмах на Русі виник при Святому Князеві Володимиру, а не в грецькій церковь. У перші століття християнства завжди запалювали свічки, щоб зобразити через це Христа. Свічки суть, образ вічного Світла – говорить Софроній, Патріарх Єрусалимський (VII століття). Світло в християнському храмі – це образ небесного, Божественного світла. Особливо він знаменує собою Христа, як Світло для світу, Світло від Світла (РА від РА), Світло істинне той, хто просвічує кожну людину, що йде в світ. “Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його” (Ін. 1, 5). Світильники храму завжди мали духовно-символічне значення. Свічка і світильник знаменує самого Христа, як світло від Світла, Світла істинного.


вживаються Патріархом чи архієреєм для благословення народа.

ДИКІРІЙ – підсвічник з двома свічами, знаменующий два єства в Ісусе Христі — Боже і людське. ТРИКІРІЙ – підсвічник з трьома свічами, знаменующий нашу віру в Пресвятую Троїцу.


Зображення відкритої КНИГИ говорить про ЗНАННЯСВІТЛОна Русі Святій бо в той період розпочалось ПРОСВІТНИЦТВО народа і видавництво та переписка книг.

На монеті Ярослава Мудрого також можна побачити з двух боків дві башні – символ знаменующий ДВА єства в Ісусі Христі – Боже і людське. А посередині символ АНКХ що символізує самого Ісуха Христа як Мудреця на зразок єгипетського бога Мудрості, це говорить про принадлежность власника монети до релігії Християнства і до РА – Бога Сонця як той, що бере свій родовід звідтіль. СОНЦЕ це є теж СВІТЛО – ЄНЕРГІЯ, яка дає життя всьому на землі і зображення Сонця теж використано в Християнстві на іконах.

Володимир на монетах зображений з хрестом – символом християнства в правій руці і по лівій стороні у нього зображений не що інше, як свічник «ТРИКІРІЙ» – символ Святої Трійці – Бог Отець, Бог Син і Дух Святий. Придивіться уважно.

Князі Володимир і Ярослав чудово знали релігію, культуру, історію багатьох народів світу та будували свою незалежну ні від кого культуру, церкву Христову, беручи знання та елементи культури у інших, виробляючи своє індивідуальне, і краще за інших. Тому в цьому всьому дивуватися в деяких розбіжності не приходиться – така була потреба на той час, щоб зберегти мир в державі і єдність народу та зберегти на скільки це можна минуле і посіяти нове.

Бо без минулого немає майбутнього.

На Русі рогата кичка у вигляді місяця показувала зв’язок жінки з язичницькою Макошью, Великою Богинею Долі, яка, як вірили стародавні слов’яни, втілювала в собі всю силу жіночої енергії. Жіноча сила під знаком Місяця, чоловіча під знаком Сонця – так слов’яни розуміли взаємодію двох енергій – чоловічої і жіночої. Носіння кички мало не утилітарний сенс, а ритуальний.

В Єгипті у кожного Бога і фараона було щось своє особисте і тому по цьому можна було ідентифікувати особу, сказати хто зображений на малюнку і тощо. Так само і тут.

Досліджуючи знаки, мовну схожість і тощо, всі сліди вели до Єгипту, і це було не випадковим. Вивчаючи древні тайнописи і передивляючи деякі єгипетські манускрипти написані тайнописом було помічено, одну важну деталь.

Деякі тайнописи були написані з використанням крапок в текстах і якщо між цими крапками провести лінію, з’єднавши їх між собою,то отримували певний символ, який мав певну форму і щось означав. Так виявилося, що Ярослав застосував туж саму схему передачі секретної інформації древніми єгиптянами і таким чином на своїй монеті зобразив схему- план Софії Київської. Це Геніально, і свідчить, що він насправді був Мудрим, і з великої букви Генієм.

Ярослав перевершив батька. Батько його лише зумів зобразити на своїй монеті у знаці свому відкриту книгу і два символи влади (до речі теж єгипетські) Царську і Духовну, шо засвідчує і є ДОКАЗОМ того, що він був ніким іншим, як ще і Патріархом Церкви всієї Русі, і що на Русі був свій Патріархат незалежний ні від Греції, ні від Рима.

В своїй книзі «Собор Святої Софії Києва» і учасник дослідження, Академік Григорій Ніконович Логвін на підставі своїх досліджень про це чітко написав.

Ствердження, що на Русі була лише митрополія є безпідставним і брехливим. Але кому це вигідно так брехати і для чого. Тільки тим, хто хоче щоб Україна перестала бути самостійною і незалежною та РОЗКОЛОТА на частки на Православних і Католиків, щоб посіяти РОЗБРАТ між українцями на релігійній основі. При Володимирі і Ярославлі цього не було да і бути НЕ могло.

Замітьте одну річ,що великий роскол -розподіл на дві церкви Православну і Католицьку відбувся в 1054 року. Саме в той час 25 лютого 1054 року підозріло помирає, а скоріше був убитий, Ярослав Мудрий. Чи є це збіг обставин. Безумовно, що ні.

Русь була могутня. Князі були добре освітчені, знали науки і їх поширювали і це безумовно декому не подобалося. Тож саме з того моменту почався занепад Русі, яку обезголовили.

Ярослав Мудрий, як і його батько Володимир КРАсне Сонечко, називався Мудрим теж не спроста. Зверніть увагу на його монету там серед іншої інформації закладеної в його знаку є і те, що каже що він з роду єгипетського. Букви Т і О скрито зображені на монеті є єгипетським символом Бога Мудрості ТОТа – АНКХ.

А те, що Ярослав збудував Святу Софію ПІРАМІДАЛЬНОЇ форми є теж доказом того, що він зберігав традиції своїх предків по жіночій лінії.


Щодо саркофага Ярослава Мудрого то на ньому описана повністю родословна його рода.

Саркофаг Ярослава також є на його монеті, що свідчить,що він Софію будував і як Княжу усипальницю як царі і фараони будували собі ПІРАМІДУ у Єгипті.

ПІРАМІДА
Ще один символ влади – піраміда Пірамідальна форма – потужний символ. Давньоєгипетською мовою цей ієрогліф читався як «мер». Піраміда – це не що інше, як втілені в камені сонячні промені. Вертикальна вісь пов’язує землю з небесами, а фараона – з його божественним батьком Ра, до якого підноситься він після смерті. Горизонтальна вісь північ-південь (земна вісь) паралельна Нілу, поточним з Верхнього Єгипту в Нижній і асоціюється з царською владою. Вісь схід-захід (небесна вісь) паралельна сонячної осі і пов’язана з ідеєю воскресіння, адже фараон, подібно до сонця, до своєї вічної обителі народжується, вмирає і відроджується нескінченно, день за днем. У східчастих пірамідах ступені символізують шлях, по якому повинен пройти фараон, щоб приєднатися до богів в загробному царстві.

ТРАДИЦІЇ, звичаї багатьох народів, предків передаються з покоління в покоління і зберігаються століттями і тисячоліттями, часом вони переживають держави, мови і етноси, що їх створили. Традиції несуть в собі історичну інформацію не меншу, а більшу, ніж стародавні папіруси, книги, ось тільки отримувати цю інформацію не всім під силу, а тільки Богом одаровані РАЗУМОМ людям.

Зазначу: Наші предкі були МУДРІ і високо ОСВІТЧЕНІ люди. Нічого так не робили, не приймали жодних рішень перш ніж подумати, і не зображували як дехто думає, що попало. Вивчаючи і досліджуючи історію ви переконаєтеся, що предки наші були Генії. Все було продумано і мало свій особливий зміст відомий лише вузькому колу осіб до яких входили лише спадкоємці Княжого роду.

Все передавалося по роду, від батька до сина.

Багато можна описувати – чимала буде книга, яка з часом буде опублікована, але тут коротко щоб українці знали, що вони є роду Великих і Мудрих людей шанованих всім світом..

Тарас Григорович Шевченко писав, але зміст написаного так ніхто і не збагнув. А жаль.

Якби його зрозуміли то не гинули б на сході сини України, і не була б Україна пошматована ворогами. Вороги ваші, це ви самі. Ваша байдужість і небажання щось робити для України.

Р.S. 

Найближчим часом буде опублікована ще більша таємниця України, і таких таємниць чимало залишили нам наші предки, щоб з часом відкрилося.

Ми розкажемо вам, що означає НАСТОЯЩІ ХРИСТИЯНИ і ХТО вони є.

Володимир Радзюк