У Житомирі поліцейські вилучили наркотики у чотирьох перехожих

Увечері та вночі на вулицях обласного центру працівники патрульної поліції виявили у чотирьох чоловіків згортки з речовинами, які, за попередніми даними, є наркотичними засобами. Нині за усіма фактами розпочато кримінальні провадження.

Близько 21.00 в сумці у 22-річного овруччанина, який знаходився на вул.Селецькій, правоохоронці виявили паперовий згорток з біло-рожевою порошкоподібною речовиною. За попередніми даними, молодик зберігав амфетамін.

О 22.00 на проспекті Корбутівському паперовий згорток з рослинною масою поліцейські виявили у 23-річного жителя Коростенського району. Близько 2.00 ночі пакуночок з порошком патрульні виявили у 27-річного перехожого, місцевого жителя. А після 4.00 ранку підозрілий чоловік, як з’ясувалось – 32-річний житомирянин, ніс у кишені згорток з рослинною масою. Це виявили поліцейські під час поверхневого огляду.

На усіх місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Житомирського відділу поліції. Усе виявлене було вилучено та нині направлено на експертне дослідження.

Статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області