У Житомирі поліцейські затримали магазинного крадія

Без категорії

Правоохоронці встановили, що 27-річний житомирянин причетний до крадіжки з прилавка крамниці… жіночого взуття. Нині розпочато кримінальне провадження.

7 червня до Житомирського відділу поліції звернулась 26-річна продавець місцевої крамниці із заявою про крадіжку. За словами жінки, з прилавка торгівельного закладу зловмисник поцупив пару жіночого взуття.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадій скористався зайнятістю продавця та, дочекавшись зручного моменту, поцупив товар.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведених спеціальних заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 27-річний раніше судимий житель обласного центру. Чоловік у скоєному зізнався, у нього вилучили викрадене. Нині триває з’ясування всіх обставин.

Відповідно до закону таємне викрадення чужого майна (крадіжка) карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області