У Житомирській області вкладники “Фідобанку” зможуть отримати свої кошти у відділеннях “Укргазбанку”

З 24 червня 2016 року ПАТ “ФІДОБАНК” здійснює виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 20 травня 2016 року включно та за договорами банківського рахунку. 

Про це повідомляють у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб 

Виплата коштів буде здійснюватися через установи шести банків. 

У Житомирській області вкладники “Фідобанку” зможуть отримати свої кошти у відділеннях АБ “Укргазбанку”.

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ “ПУМБ”.

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до будь-якого відділення визначеного банку, відповідно до вищезазначеної таблиці, з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПУАТ “ФІДОБАНК”.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 20 травня 2016 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду