У четвер житомирян запрошують на ранкову космічну зарядку

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з Благодійно-мистецьким фондом АрТерапія запрошують житомирян на Космічну зарядку – Space Workout!

Щочетверга та щосуботи з 9 червня по 30 липня приходьте на ранкові спортивні заняття: фітнес, йога, бігові вправи та запальна зумба!

Ми робимо це для того, аби ви у найкращій формі і з найпозитивнішим настроєм зустріли Space Half Marathon – Космічний напівмарафон, що відбудеться у Житомирі 03 вересня. Можливо, хтось із вас вже давно мріяв про таку подію в місті, а хтось і не уявляє, що зміг би пробігти таку дистанцію.

До якої категорії ви б не належали – запрошуємо на Космічну зарядку: для кожного знайдеться порція натхнення і мотивації!

Ми ініціювали проект “Космічна зарядка” ще й для того, аби нагадати усім: фізична активність не просто тримає нас у тонусі, а й піднімає настрій, а літо – це активна пора! Отож, запрошуємо зарядитися ранковим драйвом на майданчику біля кінотеатру «Жовтень»! Усіх бажаючих навчатимуть титуловані тренери з легкої атлетики, аеробіки, фітнесу, кунг-фу та йоги!”, – розповідає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.